ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντι Μαρία: "Έμενα μέχρι τέλους στη Ρεάλ, λόγω Ρονάλντο"

Ντι Μαρία: "Έμενα μέχρι τέλους στη Ρεάλ, λόγω Ρονάλντο"
© REUTERS

Ο Άνχελ ντι Μαρία ανταπέδωσε τα εγκωμιαστικά σχόλια του πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκαλύπτοντας ότι ο Πορτογάλος ήταν ο λόγος που έμεινε στους "μερένγκες", μέχρι τελευταία στιγμή.

Τη Δευτέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφηνε έμμεσες, πλην σαφείς αιχμές στον Φλορεντίνο Πέρεθ για τους χειρισμούς του στην υπόθεση του Άνχελ ντι Μαρία.

Μία ημέρα αργότερα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μεξικού, αποκάλυψε ότι ο Πορτογάλος ήταν ο λόγος που έμεινε στη "βασίλισσα" μέχρι τελευταία στιγμή, πριν δηλαδή πάρει μεταγραφή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Η αλήθεια είναι ότι διατηρώ μία μεγάλη φιλία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έμεινα στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τελευταία στιγμή, λόγω του Ρονάλντο. Έφυγα με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας την "Ντέθιμα".

Είμαι ευγνώμων στη Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ, που κάλυψε όλες τις οικονομικές απαιτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά, δε σκέφτομαι ότι είμαι ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι πολύ καλό να φοράς τη φανέλα με το νούμερο 7, γιατί τη φόρεσαν οι καλύτεροι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δε νιώθω όμως, καμία πίεση.", δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλέον, Άνχελ ντι Μαρία, για τον κολλητό του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, ως συνέχεια στη κριτική που έκανε ο Πορτογάλος άσος στον πρόεδρο των "μερένγκες", Φλορέντίνο Πέρεθ, για τους χειρισμούς του στην υπόθεση του "Ανχελίτο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ