ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νομπόα: "Έφυγα από τον ΠΑΟΚ γιατί..."

Νομπόα: "Έφυγα από τον ΠΑΟΚ γιατί..."
Νομπόα INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Νομπόα ξεκαθάρισε πως δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα. Επιμένουν για Ραΐκοβιτς οι Σέρβοι.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, ο Κριστιάν Νομπόα αναφέρθηκε στη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στη Ροστόφ.

«Η επιστροφή μου στην Ρωσία δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα»,είπε αρχικά ο έμπειρος μέσος από το Εκουαδόρ και συνέχισε:

Μου τηλεφώνησε ο Κούρμπαν Μπερντέργιεφ και μου είπε πως έχω την δυνατότητα να αγωνιστώ στην ομάδα του. Αποδέχτηκα την προσφορά του χωρίς δεύτερη σκέψη...».

Επιμένουν για Ραΐκοβιτς

Νέο δημοσίευμα από τη Σερβία υποστηρίζει πως ο Ραΐκοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

"Η μεταγραφή του Ραΐκοβιτς στον ΠΑΟΚ θα ανακοινωθεί σύντομα και επίσημα"σύμφωνα με την σέρβικη ιστοσελίδα " b92.net". Οι συμπατριώτες του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού υποστηρίζουν πως ο Ραΐκοβιτς δεν τα βρήκε με την Παρτιζάν στις διαπραγματεύσεις και συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, επικαλούνται ελληνικά ΜΜΕ ως πηγές. Επιμένουν ωστόσο πως σύντομα θα μετακομίσει στην Τούμπα.

Νομική προστασία στο όνομα ΠΑΟΚ και Σαββίδη

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν σχολιάζουν τα όσα αναφέρει σε ανακοινωσή του παραιτηθέν μέλος του ΑΣ Αρης, αλλά επισημαίνουν με νόημα ότι όσοι προσβάλλουν το όνομα του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη, όσοι απαξιώνουν πρόσωπα και ισχυρίζονται κάτι θα πρέπει να μπορούν να το αποδείξουν και στα δικαστήρια, προαναγέλλοντας, έτσι, νομικές ενέργειες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ