ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεκρός ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Αλγερίας

Νεκρός ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Αλγερίας

Ο Καμερουνέζος παίκτης Άλμπερτ Εμποσέ πέθανε κατά την διάρκεια αγώνα στο πρωτάθλημα της Αλγερίας όταν δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Τραγική κατάληξη είχε ο αγώνας του πρωταθλήματος Αλγερίας JS Kabylie - USM Alger όταν οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας προκάλεσαν επεισόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 24χρονος παίκτης της JS Kabylie Άλμπερτ Εμποσέ.

Όλα ξεκίνησαν επτά λεπτά πριν την λήξη του ματς όταν ο Youcef Belaili πέτυχε το νικητήριο γκολ για την USM Algiers (2-1). Λίγο μετά την λήξη του ματς οι οπαδοί των γηπεδούχων εξοργισμένοι από το αποτέλεσμα άρχισαν να πετάνε αντικείμενα από τις κερκίδες.

Ο Αλμπέρτ Εμποσέ, που είχε ισοφαρίσει για την JS Kabylie με πέναλτι, δέχτηκε ένα από αυτά τα αντικείμενα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ανακοίνωση της oμάδας USM Alger αναφέρει: " Ο Καμερουνέζος παίκτης της JS Kabylie's έχασε την ζωή του όταν δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι που εκσφενδονίστηκε από την κερκίδα. Η λυπηρή είδηση πέφτει σαν βόμβα λίγες ώρες μετά τον αγώνα με την oμάδα μας στην Tizi Ouzou.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες τα μέλη της ομάδας USM Alger εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του παίκτη και στην ομάδα".

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τα επεισόδια. Ο Εμποσέ είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα με 19 γκολ σε 32 ματς.

Την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Άλμπερτ Εμποσέ εξέφρασε μέσω μηνύματος στο Twitter ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

"Έχω μείνει άναυδος για αυτό που έγινε. Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί σε ένα ποδοσφαιρικό στάδιο. Όλη η καρδιά μου είναι με την οικογένειά του. Να τους βοηθήσει ο Θεός. Αναπαύσου εν ειρήνη", σχολίασε ο Αλγερινός φορ του ΑΠΟΕΛ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ