ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: "Η υγεία μου είναι πάνω απ' τον τίτλο της Παρί"

Brazilian soccer player Neymar and his girlfriend Bruna Marquesine pose on the red carpet of The Foundation for AIDS Research (amfAR) event in Sao Paulo, Brazil, Friday, April 13, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Brazilian soccer player Neymar and his girlfriend Bruna Marquesine pose on the red carpet of The Foundation for AIDS Research (amfAR) event in Sao Paulo, Brazil, Friday, April 13, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Νεϊμάρ απάντησε στην έντονη κριτική για το γεγονός πως αυτός έπαιζε πόκερ ενώ η Παρί έπαιζε με τη Μονακό και εξασφάλιζε τον τίτλο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα είναι 100% έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Την περασμένη Κυριακή η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 7-1 και κατέκτησε το γαλλικό πρωτάθλημα, με τον Νεϊμάρ όχι απλά να μην είναι στο γήπεδο, αλλά να βρίσκεται στη Βραζιλία και να ανεβάζει φωτογραφία με το διαδικτυακό πόκερ που έπαιζε.

"Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν ήταν στο γήπεδο στο ματς που παίρνουν το πρωτάθλημα. Πως μπορεί να λέει ότι είναι ηγέτης; Καλύτερα να κάνει ένα ατομικό άθλημα", τόνισε ο Κριστόφ Ντιγκαρί, ένας από τους πολλούς που ενοχλήθηκαν και πρόσθεσε: "Και μάλιστα έπαιζε πόκερ! Πως θα το δεχτεί αυτό ο σύλλογος; Αν ήμουν ήμουν φίλαθλος της Παρί θα ήμουν έξαλλος".

Η απάντηση του Νεϊμάρ είναι η εξής: "Ήταν πολύ κακό να βλέπω τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν, να κερδίζουν τον τίτλου και να μην μπορώ να είμαι εκεί. Η υγεία μου όμως είναι πάνω από αυτό".

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στην πατρίδα του για την αποθεραπεία μετά την επέμβαση στο δεξί του πόδι, ενώ μιλώντας στο "FourFourTwo" ανέφερε πως όλα πηγαίνουν καλά, νιώθει ξεκούραστος και είναι αισιόδοξος πως θα είναι 100% έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

"Δεν μπορώ να προβλέψω πότε θα αρχίσω προπονήσεις. Έχω μια εξέταση στις 17 Μαΐου, αν δεν κάνω λάθος. Πιθανότατα τότε θα ξεκινήσω προπονήσεις. Έχω αρκετό χρόνο για προετοιμαστώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι καλό να είσαι τραυματίας, αλλά νιώθω ξεκούραστος. Το βλέπω απ' την θετική πλευρά και ελπίζω να επιστρέψω καλύτερος".

"Πρώτη φορά όμως έκανα εγχείρηση και βέβαια έχω και αμφιβολίες, είναι φυσικό. Από τη στιγμή που θα επιστρέψω στις προπονήσεις όμως θα τα δώσω όλα, καθώς το όνειρο είναι κοντά, το Παγκόσμιο Κύπελλο δηλαδή. Περίμενα 4 χρόνια την ευκαιρία αυτή και είναι κοντά", τόνισε ο Νεϊμάρ.

AP Photo/Andre Penner

via GIPHY

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ