ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέες ζουμερές αποκαλύψεις της Sun για τον Ρούνεϊ

Νέες ζουμερές αποκαλύψεις της Sun για τον Ρούνεϊ

Η "Sun" απάντησε με νέες αποκαλύψεις για το πρόσφατο "ξεφάντωμά" του Γουέιν Ρούνεϊ σε ξενοδοχείο μετά το ματς της εθνικής Αγγλίας με την Σκωτία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ξέσπασε μετά το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με την κατάσταση μέθης στην οποία βρέθηκε μετά το ματς της εθνικής Αγγλίας με την Σκωτία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

"Αυτό που συμβαίνει, είναι ντροπή. Είμαι υπερήφανος που παίζω για την εθνική Αγγλίας και υπερήφανος για τα επιτεύγματά μου. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Αυτό που γίνεται συνιστά έλλειψη σεβασμού και λέω αρκετά", ανέφερε μεταξύ άλλων ο άσος της Γιουνάιτεντ, με την "Sun" να προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις, ακόμα πιο... ζουμερές από εκείνη την βραδιά στο ξενοδοχείο Grove του Γουότφορντ, δυσχεραίνοντας την θέση του ποδοσφαιριστή.

Νέες ζουμερές αποκαλύψεις της Sun για τον Ρούνεϊ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όχι μόνο περιφερόταν μεθυσμένος στο ξενοδοχείο μαζί με τον συμπαίκτη του Τζαγκιέλκα, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να κουβεντιάζει για ώρες με γυναίκες που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο ως καλεσμένες σε έναν γάμο. Δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά επιχείρησε να φλερτάρει αρκετές από αυτές, ενώ ήταν διαχυτικός απέναντι σε μία 45χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα ο άνδρας της να προσπαθήσει να τον χτυπήσει.

Νέες ζουμερές αποκαλύψεις της Sun για τον Ρούνεϊ

Σε κάποιο σημείο ζήτησε από τον DJ να δυναμώσει την "γαμ@@@@@ μουσική" ενώ λίγο αργότερα άκουγε μουσική από το κινητό του και ζητούσε από τους καλεσμένους να "βγάλουν τον σκασμό" για να απολαύσει την βραδιά του. Στην ίδια αποφράδα βραδιά ο δεύτερος σε συμμετοχές παίκτης στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας επιχείρησε να παίξει και πιάνο, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ