ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράιαντ: "Μέσι ή Ρονάλντο; Φαν Μπάστεν..."

Μπράιαντ: "Μέσι ή Ρονάλντο; Φαν Μπάστεν..."

Ο Κόμπε Μπράιαντ έδωσε τη δική του απάντηση για το δίλημμα "Μέσι ή Ρονάλντο" και αποκάλυψε την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λάτρευε από μικρός.

Μεγαλωμένος στην Ιταλία ο Κόμπε Μπράιαντ, δεν θα μπορούσε να μην αγαπήσει το ποδόσφαιρο, που είναι ο βασιλιάς των σπορ στην γειτονική μας χώρα. Ο άλλοτε σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ρωτήθηκε να πει την γνώμη του για το ποιος από τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτερος, ενώ αποκάλυψε την δική του αγαπημένη ομάδα και τον παίκτη που πάντα θαύμαζε.

Ο 38χρονος τόνισε στο NBA.com πως "μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα και είναι πιο ευχάριστο να το παρακολουθείς. Είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσεις ποιος ανάμεσα σε Ρονάλντο ή Μέσι είναι καλύτερος παίκτης και εξαρτάται από ποιο στυλ ποδοσφαίρου προτιμάς. Αν σου αρέσει το τίκι-τάκα, θα έλεγα Μέσι, αλλά αν σου αρέσει η ορμητικότητα, τότε Ρονάλντο".

Όσο για την δική του αγαπημένη ομάδα και τον δικό του παίκτη που αγαπούσε, τόνισε: "Πάντα είμαι ροσονέρο και ο αγαπημένος μου παίκτης ήταν ο Μάρκο Φαν Μπάστεν".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ