ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεκενμπάουερ: "Στη Νάπολι ο Κλοπ"!

Μπεκενμπάουερ: "Στη Νάπολι ο Κλοπ"!

Σίγουρος ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νάπολι παίρνοντας τη θέση του Ράφα Μπενίτεθ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει τη Ντόρτμουντ όπως θα ήθελε μετά από επτά χρόνια παρουσίας, καθώς οι Βεστφαλοί ηττήθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με 3-1 από τη Βόλφσμπουργκ, η επόμενη ημέρα πάντως βρίσκει όλη την ποδοσφαιρικη πιάτσα να αναρωτιέται ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του 47χρονου Γερμανού τεχνικού.

Ωστόσο για τον επίτιμο πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχο, Φραντς Μπεκενμπαόυερ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο "Κλόπο" θα συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A ως προπονητής της Νάπολι, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ράφα Μπενίτεθ που προορίζεται για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπεκενμπάουερ: "Στη Νάπολι ο Κλοπ"!

"Τη νέα σεζόν ο Κλοπ θα προπονεί στη νότια Ιταλία, θα πάει στη Νάπολι", δήλωσε χαρακτηριστικα ο "Κάιζερ" του γερμανικού ποδοσφαίρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Sky Deutschland".

Σημειώνεται ότι ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένα από τα ονόματα που σκέφτεται ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για τη Νάπολι της νέας αγωνιστικής περιοόδου μαζί με τους Μοντέλα και Έμερι, με τον ιταλικό Τύπο να εκτιμάει από την πλευρά του πως το ακλόνητο φαβορί για τη θέση είναι ο τεχνικός της Σαμπντόρια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ