ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κλοπ: "Άξιζαν τη νίκη"

Κλοπ: "Άξιζαν τη νίκη"

Ο Γιούργεν Κλοπ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα της Μπορούσια Ντόρτμουντ στον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο της, ενώ ο Ντίτερ Χέκινγκ βρίσκεται στους "επτά ουρανούς". Τι δήλωσαν μετά τον τελικό Γερμανίας.

Αλλιώς θα ήθελε να είναι το φινάλε του στον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν απογοητευμένος για την ήττα στον τελικό Κυπέλλου από την Βόλφσμπουργκ με 3-1 και είπε πως η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει με αυτόν τον τρόπο.

"Αρκετά πράγματα έγιναν σωστά, όμως δεν είχαμε τύχη σε αυτά που κάναμε. Δεν θέλω να μετριάσω την επιτυχία του Ντίτερ Χέκινγκ για τη νίκη, διότι την άξιζε η ομάδα του, αλλά και εμείς δεν αξίζαμε να χάσουμε με τέτοιο τρόπο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κλοπ, ενώ στον αντίποδα ο προπονητής των "Λύκων", Ντίτερ Χέκινγκ ανέφερε:

"Ήμασταν εξαιρετικοί, προσπαθήσαμε να σταθούμε όσο καλύτερα γινόταν στο ανασταλτικό κομμάτι, όμως ξέρουμε ότι η Ντόρτμουντ επιθετικά είναι πολύ ποιοτική και νομίζω πως τα καταφέραμε πολύ καλά. Στην ήταν φανερό πως είμαστε άπειροι σε τελικούς, αλλά όλα πήγαν καλά για μας".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ