ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαμπάς για 2η φορά ο Μέσι

Barcelona's Lionel Messi (R) takes his soon Thiago from his partner Antonella Roccuzzo (L) before the La Liga soccer match against Getafe at Camp Nou stadium in Barcelona May 3, 2014.  REUTERS/Albert Gea (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) - RTR3NNXW
Barcelona's Lionel Messi (R) takes his soon Thiago from his partner Antonella Roccuzzo (L) before the La Liga soccer match against Getafe at Camp Nou stadium in Barcelona May 3, 2014. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) - RTR3NNXW REUTERS

Η αργεντίνικη Clarin αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι περιμένει το 2ο παιδί του και ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα το επιβεβαίωσε λίγες ώρες μετά. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Πατέρας για δεύτερη φορά στη ζωή του ετοιμάζεται να γίνει ο Λιονέλ Μέσι, με την αργεντίνη εφημερίδα "Clarin" να αποκαλύπτει με δημοσίευμα πως η σύζυγός του Αντονέλα Ροκούτσο είναι έγκυος και λίγες ώρες αργότερα να έρχεται και η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον παίκτη.

Αυτό έγινε μέσω μίας "γλυκιάς" φωτογραφίας που ανέβηκε στο λογαριασμό του στο Instagram όπου απεικονίζεται ο γιος του Τιάγκο να φιλάει στην κοιλιά την μαμά του και το μήνυμα να είναι το εξής: "Σε περιμένουμε μωρό μας! Σε αγαπάμε".

Η Clarin φαίνεται πάντως ότι γνωρίζει πολύ περισσότερα πέρα της είδησης της εγκυμοσύνης καθώς στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η σύντροφος του "Pulga" κυοφορεί εδώ και 3 μήνες, περιμένει αγόρι και το ζευγάρι έχει αποφασίσει να του δώσει το όνομα Μπέντζαμιν.

Μπαμπάς για 2η φορά ο Μέσι

Σημειώνεται πως ο πρωτότοκος γιος του Μέσι ήρθε στη ζωή στις 2 Νοεμβρίου 2012 ενώ το τελευταίο μέλος της οικογένειας Μέσι αναμένεται να έρθει -αν ευσταθεί 100% το ρεπορτάζ- Οκτώβριο με Νοέμβριο του 2015.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ