ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαλοτέλι: "Θα πάρω τη Χρυσή Μπάλα"

Μπαλοτέλι: "Θα πάρω τη Χρυσή Μπάλα"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ για τη Λίβερπουλ της νέας σεζόν, παρόλα αυτά πιστεύει πως τα καλύτερα έρχονται για αυτόν και στέλνει μήνυμα πως θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα!

Ο δανεισμός του στη Μίλαν τελείωσε και ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε στη Λίβερπουλ, όμως το άσχημο για τον "Super Mario" είναι πως δεν φαίνεται να πιστεύει σε αυτόν ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Παρά τις δυσμενείς συνθήκες για αυτόν, ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός δεν έχει χάσει ωστόσο την πίστη του ότι μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση και να ξαναγίνει ο σπουδαίος παίκτης που ήταν πριν μερικά χρόνια, και με συνέντευξή του στην "Corriere della Sera" έστειλε μήνυμα για κατάκτηση... Χρυσής Μπάλας!

"Εγώ μπορώ να κάνω περισσότερα από όσα έχω πει. Όμως χρειάζεται χρόνος. Σε μία κλίμακα από το 0 μέχρι το 10, εγώ σταμάτησα στο 5, αλλά σιγά σιγά θα φτάσω στο 10. Όμως θέλω να φτάσω. Θα πάρω τη Χρυσή Μπάλα.

Μπαλοτέλι: "Θα πάρω τη Χρυσή Μπάλα"

Αν και έχω επίγνωση ότι πέταξα δύο χρόνια από την καριέρα μου όπου θα μπορούσα να πλησιάσω στο 10 και εγώ αντίθετα σταμάτησα στο 5", τόνισε ο Ιταλός άσος, οποίος στο ερώτημα σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, είπε:

"Ελπίζω στην Λίβερπουλ. Η Μίλαν αποφάσισε να με αφήσει και το σίγουρο είναι πως δεν θα επιστρέψω ξανά".

By
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ