ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονοετής αποκλεισμός στον... γκαφατζή Βορειοκορεάτη τερματοφύλακα!

Uzbekistan goalkeeper Jasurbek Umrzakov scores from his own half in AFC U-16 Championship 2016 v North Korea
Uzbekistan goalkeeper Jasurbek Umrzakov scores from his own half in AFC U-16 Championship 2016 v North Korea YOUTUBE

Η Ασιατική Ομοσπονδία επέβαλε μονοετή αποκλεισμό στον τερματοφύλακα της U16 της Βόρειας Κορέας, Γιανγκ Πάρκ Χο, με αφορμή την τραγική γκάφα του στο παιχνίδι με το Ουζμπεκιστάν. (VIDEO)

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο τερματοφύλακας της U16 της Βόρειας Κορέας, Γιανγκ Πάρκ Χο, δέχθηκε ένα τραγικό γκολ στην αναμέτρηση με το Ουζμπεκιστάν στο πλαίσιο τουρνουά της Ασίας.

Ο νεαρός γκολκίπερ άνευ λόγου και αιτίας βγήκε μακριά από το τέρμα του για να διώξει με το κεφάλι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, έτρεξε να προλάβει την μπάλα, αλλά... γλίστρησε δύο φορές, με συνέπεια να δεχθεί ένα ανεκδιήγητο γκολ. Όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο γκολ έγινε άμεσα... viral, ενώ δεν έλειψαν οι μουρμούρες περί στησίματος της αναμέτρησης.

Γι' αυτό το λόγο, η Ασιατική Ομοσπονδία συνεδρίασε κι αποφάσισε να επιβάλλει ποινή ενός έτους στον Παρκ Χο, κατηγορώντας τον πως περιέβαλε με ανυποληψία το άθλημα με την εν λόγω ενέργεια. Αυτό σημαίνει πως δεν θα δώσει το παρών στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου U17 τον επόμενο Οκτώβριο.

Θυμηθείτε την γκάφα του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έπιασε... αέρα σε κεφαλιά, γλίστρησε και έφαγε γκολ από βολέ!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ