ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

MLS καλεί Ρονάλντο

MLS καλεί Ρονάλντο

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις προσπάθειες για διάδοση του ποδοσφαίρου τους στοχεύοντας την προσέλκυση σπουδαίων παικτών και ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να σκέφτεται να περάσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Μπέκαμ, Ανρί, Βίγια, Κακά, Λάμπαρντ και Τζέραραντ είναι ορισμένα από τα ονόματα παικτών που πέρασαν ή θα περάσουν τον Ατλαντικό για να παίξουν ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Το MLS ανεβαίνει συνέχεια με τους Αμερικανούς να είναι διατεθειμένοι να ρίξουν χρήματα στην αγορά για να αποκτήσουν και άλλους παίκτες.

Δημοσιεύματα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού θέλουν τους Αμερικανούς να ετοιμάζονται για μια κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με το "Sportsillustrated" ο παίκτης που έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων του MLS είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2018 και τότε σκοπεύουν να χτυπήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να τον αποκτήσουν.

Τότε ο Ρονάλντο θα είναι 33 ετών και ίσως να βλέπει με πιο θετικά το ενδεχόμενο μετακόμισης του στις ΗΠΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν ήδη τρεις ομάδες που φέρονται να εξετάζουν την απόκτησή του. Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες και Μαϊάμι είναι οι τρεις μνηστήρες.

Δήλωση για το θέμα έκανε και ο μάνατζερ του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες. Ο Πορτογάλος μάνατζερ τόνισε χαρακτηριστικά: "Ίσως ο Ρονάλντο να πάει στις ΗΠΑ. Μόνο ο Θεός γνωρίζει". Το τι θα γίνει τελικά θα το δούμε τα επόμενα χρόνια...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ