ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το american dream για Φαν ντερ Φάαρτ και Νασρί

Το american dream για Φαν ντερ Φάαρτ και Νασρί

Την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν τον Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ μέσα στους επόμενους μήνες επιβεβαίωσαν οι διοικούντες την Κάνσας Σίτι. Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ είναι ο Σαμίρ Νασρί

Το MLS βρίσκεται σε άνθηση και πολλοί ποδοσφαιριστές παγκοσμίου βεληνεκούς σκέφτονται να συνεχίσουν την καριέρα τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, κυνηγώντας το... αμερικάνικο όνειρο. Αρκετοί το έχουν πράξει στο παρελθόν, πολλοί περισσότεροι σκέφτονται να το κάνουν και στο μέλλον.

Δυο εξ αυτών είναι οι Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ και Σαμίρ Νασρί. Για τον Ολλανδό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το Κάνσας Σίτι, ενώ ο Γάλλος θα ήθελε να ζήσει σε μια μεγαλούπολη όπως η Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες, παίζοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Κάνσας Σίτι, Ρομπ Χάινεμαν, έκανε δηλώσεις στο "MLSSoccer.com" και ανέφερε για τον άσο του Αμβούργου ότι "αν τα καταφέρουμε, θα είναι πολύ θετική εξέλιξη για μας. Μπορεί να γίνει τον Ιούλιο ή και πιο νωρίς, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι το Αμβούργο θα του επιτρέψει να φύγει νωρίτερα.

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν, όχι τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο στην προσωπική του ζωή. Έχει έναν γιο στο Αμβούργο και θα πρέπει να βρεθεί λύση για το συγκεκριμένο θέμα".

Θέλει ΗΠΑ ο Νασρί

Όσο για τον Νασρί, είπε πως θα ήθελε να γυρίσει στη Μαρσέιγ, απ' όπου ξεκίνησε την καριέρα, αλλά το όνειρό του είναι να αγωνιστεί στο αμερικάνικο πρωτάθλημα.

"Η Μαρσέιγ είναι η μόνη ομάδα στη Γαλλία, όπου θα ήθελα να παίξω, αλλά αυτός ο στόχος δεν είναι ρεαλιστικός. Το όνειρό μου είναι αγωνιστώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή μου αρέσει ο τρόπος ζωής εκεί. Θα προτιμούσα μία μεγάλη πόλη, Νέα Υόρκη ή Λος Αντζελες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ