ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιραλάς: "Με ήθελε η Ατλέτικο"

Μιραλάς: "Με ήθελε η Ατλέτικο"

Ο Κέβιν Μιραλάς για μία ακόμη φορά ανέφερε πως θέλει νέα πρόκληση και να παίξει στο Champions League, αποκαλύπτοντας πως ενδιαφέρθηκε για αυτόν η Ατλέτικο τον Ιανουάριο

Είναι γνωστό πως ο Κέβιν Μιραλάς θέλει να αποχωρήσει από την Έβερτον και έπειτα από το χαμένο πέναλτι που με το... ζόρι εκτέλεσε αντί του Λάιτον Μπέινς, είναι πολλοί αυτοί που δεν τον θέλουν στην Έβερτον.

Υπήρχε φημολογία τον Ιανουάριο για μεταγραφή στην Τότεναμ, ενώ ο ίδιος αποκάλυψε πως ενδιαφέρθηκε για αυτόν η Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Υπήρχαν προσφορές και προσεγγίσεις, αλλά όχι πραγματικές διαπραγματεύσεις", τονίζει ο Βέλγος στην "Capitale" και συνεχίζει: "Ο Ιανουάριος δεν είναι ο ιδανικός μήνας για μεταγραφή".

"Ποτέ δεν είπα πως θέλω οπωσδήποτε να αφήσω την Έβερτον. Μου αρέσει εδώ, αλλά νιώθω έτοιμος για μια νέα πρόκληση".

"Ονειρεύομαι να παίξω στο Champions League την νέα χρονιά. Με την Έβερτον ή με άλλο σύλλογο. Θα δω στο τέλος της σεζόν. Μην ξεχνάτε πως αυτός που κατακτά το Europa League παίρνει πρόκριση για το επόμενο Champions League".

"Θα πάρω την απόφασή μου μετά το τέλος της σεζόν. Μου αρέσει η Premier League, αλλά με ελκύει και η Ισπανία. Η Ατλέτικο ενδιαφέρθηκε, αλλά δεν κατέθεσε πρόταση".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ