ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι "Ο Φάους δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο"

Μέσι "Ο Φάους δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο"

Με δηλώσεις του στα ισπανικά μέσα, ο Λιονέλ Μέσι διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν να μιλά για αναθεώρηση του συμβολαίου του.

Ο Μέσι φανερά ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Χαβιέρ Φάους τόνισε στα ισπανικά μέσα ότι δεν ζήτησε ποτέ αναθεώρηση του συμβολαίου του και σχολίασε ότι ο οικονομικός υποδιευθυντής της Μπαρτσελόνα δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα σαν επιχείρηση.

" Είναι ένα άτομο που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και που θέλει να μανατζάρει την Μπάρτσα σαν να ήταν μια επιχείρηση. Η ομάδα δεν είναι μια επιχείρηση" ήταν η απάντηση του Αργεντινού άσου στον Φάους μέσω της ισπανικής εκπομπής "El món" του RAC1

Και συνέχισε " Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και θα έπρεπε να εκπροσωπείται και από τα καλύτερα στελέχη. Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον Φάους ότι ούτε εγώ, ούτε κανείς γύρω μου δεν ζήτησε ποτέ αναπροσαρμογή συμβολαίου και εκείνος το γνωρίζει πολύ καλά"

Ο "Λεό" δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις κατηγορίες περί ξεπλύματος χρήματος μέσω φιλανθρωπικών αγώνων που αντιμετωπίζει ο πατέρας του " Λυπάμαι βαθύτατα για αυτό που ειπώθηκε όχι μόνο για εμένα αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπώ, όπως ο πατέρας μου και οι φίλοι μου. Είμαι βαθύτατα δεμένος με τον πατέρα μου επαγγελματικά και προσωπικά. Τον αγαπώ και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στα συμφέροντα μου. Τα παιχνίδια για τα οποία κατηγορείται γίνονται 100% για φιλανθρωπικούς σκοπούς".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ