ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσιάλ: "Δεν ξέρω αν αξίζω 80.000.000€"

Μαρσιάλ: "Δεν ξέρω αν αξίζω 80.000.000€"
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Αντονί Μαρσιάλ στην συνέντευξη τύπου της εθνικής Γαλλίας τόνισε πως ο Φαν Χάαλ τον ρώτησε σε ποια θέση ακριβώς του αρέσει να παίζει, ενώ ανέφερε πως δεν είναι σίγουρος αν αξίζει 80.000.000 ευρώ

Μία μέρα την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μονακό, ο Αντονί Μαρσιάλ φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της εθνικής Γαλλίας, έστω και για φωτογράφηση.

Για πρώτη φορά κλήθηκε στους "μπλε" και αναμένεται να κάνει το διεθνές του ντεμπούτο στο φιλικό με την Πορτογαλία στις 4 Σεπτέμβρη ή σε αυτό με την Σερβία 3 μέρες αργότερα.

Ο 19άχρονος κόστισε στην ManUtd 50.000.000 ευρώ και τα μπόνους είναι 80.000.000 ευρώ, με τον ίδιο να τονίζει στην συνέντευξη τύπου πως δεν είναι σίγουρος αν αξίζει αυτά τα χρήματα.

"Με ρώτησε ο Φαν Χάαλ σε πια θέση προτιμώ να παίζω. Προτιμώ στο κέντρο (της επίθεσης), αλλά μου είπε πως μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει, εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ", τόνισε ο Μαρσιάλ και συνέχισε: "Από μικρός μου λένε πως έχω τα χαρακτηριστικά για να παίξω στην Αγγλία, πραγματικά θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να αποδείξω τι αξίζω".

"Δεν ξέρω αν αξίζω 80.000.000 ευρώ, αλλά ανησυχώ για τους αριθμούς. Πηγαίνω εκεί για το ποδόσφαιρο, το ποσό αυτό είναι κάτι μεταξύ των συλλόγων και εμένα δεν μου προσθέτει κάποια πίεση".

"Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη που πήγα σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τους αγχώνει αρκετά το μεγάλο ποσό πώλησής μου, αλλά εγώ θα μείνω συγκεντρωμένος στο να αποδείξω την αξία μου".

Μαρσιάλ: "Δεν ξέρω αν αξίζω 80.000.000€"
© AFP/GETTY IMAGES
Μαρσιάλ: "Δεν ξέρω αν αξίζω 80.000.000€"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ