ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξυλοδαρμός γυναίκας οπαδού της Ρίβερ από φανς της Μπόκα

Ξυλοδαρμός γυναίκας οπαδού της Ρίβερ από φανς της Μπόκα

Μία μητέρα δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό μπροστά στα μάτια της 8χρονης κόρης της μόνο και μόνο επειδή φορούσε τη φανέλα της... Ρίβερ Πλέιτ. ΠΡΟΣΟΧΗ: οι εικόνες είναι πολύ σκληρές.

Η ποδοσφαιρική βία στην Αργεντινή έκανε για μία ακόμα φορά την εμφάνισή της και μάλιστα με το πιο απάνθρωπο και αποκρουστικό της πρόσωπο.

Θύμα η Λορένα Σάμπιο από το Μπουένος Άιρες, με την 33χρονη γυναίκα να πέφτει θύμα σοκαριστικού ξυλοδαρμού μπροστά στα μάτια της 8χρονης κόρης της Αλτέα, με τους απάνθρωπους δράστες να είνα οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς που πολύ απλά δεν μπόρεσαν να "συγχωρήσουν" στην νεαρή γυναίκα ότι πήγαινε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το "Superclasico" φορώντας τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ.

Παρά το σοκ από την επίθεση που δέχτηκε, η φίλη των "μιγιονάριος" βρήκε την ψυχική δύναμη να ανεβάσει δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook που δείχνουν το παραμορφωμένο της πρόσωπο, ενώ κατονόμασε και έναν από τους δράστες (το όνομά του είναι Miguel Angel Zienzonok και έχει το προσωνύμιο "Κέτσαπ") θέλοντας να οδηγήσει την αστυνομία στη σύλληψή των δραστών!

"Ήρθε προς το μέρος μου και δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν τον είδα να με χτυπάει με μπουνιά στο κεφάλι.

Ήμουν ξαπλωμένη στο έδαφος έχοντας χάσει σχεδόν όλες τις αισθήσεις μου και μου είπε να μείνω εκεί, προειδοποιώντας με πως αν πάω στην αστυνομία θα το πληρώσω.

Με απείλησε και η οικογένειά του μου είπε να σταματήσω την καμπάνια για την σύλληψή του αλλά τι άλλο να μου κάνουν, κατέστρεψαν ήδη το πρόσωπό μου.

Δυσκολεύομαι πλέον ακόμα και να φάω, και θα χρειαστώ δεκάδες επεμβάσεις που δεν μπορώ να καλύψω οικονομικά για να φτιάξω τα δόντια μου.

Η κόρη μου έχει εφιάλτες. Ο άνθρωπος αυτός είναι τρελός και αν δεν βρεθεί κάποιος μπροστά του τότε θα συνεχίσει να το κάνει και πιθανότατα θα σκοτώσει κάποιον", δήλωσε η 33χρονη γυναίκα.

Οι δύο φωτογραφίες που ανέβασε η Λορένα Σάμπιο μετά την άνανδρη επίθεση:

Ξυλοδαρμός γυναίκας οπαδού της Ρίβερ από φανς της Μπόκα
Ξυλοδαρμός γυναίκας οπαδού της Ρίβερ από φανς της Μπόκα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ