ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριτική Ανρί σε Τσιτσαρίτο

Κριτική Ανρί σε Τσιτσαρίτο

Ο Τιερί Ανρί άσκησε κριτική στον Τσιτσαρίτο για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα με την Ατλέτικο.

Ο Τσιτσαρίτο ήταν το πρόσωπο της χθεσινής(22/4) νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 επί της Ατλέτικο στον δεύτερο προημιτελικό των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μεξικάνος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Κάρλο Αντσελότι να αγωνιστεί βασικός μετά τον τραυματισμό του Μπέιλ και τον Μπενζεμά πετυχαίνοντας το "χρυσό" γκολ της Ρεάλ.

Ο Τσιτσαρίτο πανηγύρισε έξαλα το γκολ του ενώ την στιγμή της αλλαγής του λίγα λεπτά μετά, δάκρυσε στον ώμο του τερματοφύλακα Κέιλορ Νάβας, συγκινημένος από την εξέλιξη του αγώνα.

Ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ ο Τσιτσαρίτο παραξένεψε τον Τιερί Ανρί, που δήλωσε ότι το γκολ ανήκει στον Ρονάλντο.

" Aυτό που μου έκανε έκπληξη είναι ότι πανηγύρισε το γκολ σαν να κέρδισε το παγκόσμιο κύπελλο. Έπρεπε να γυρίσει και να το πανηγυρίσει με τον Ρονάλντο. Του δόθηκε η ευκαιρία αλλά δεν ξέρουμε αν θα ξαναπαίξει.

Πρέπει να ευχαριστήσει τον Ρονάλντο για το γκολ που έβαλε. Αυτός άλλαξε την ροή του αγώνα. Ο Ρονάλντο έπρεπε να κάνει το ίδιο που έκανε στο γκολ και σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο. Είναι γκολ του Ρονάλντο", δήλωσε ο Ανρί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ