ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρατάει χρόνια η... κολόνια

Κρατάει χρόνια η... κολόνια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε ακόμη μία φορά το μπαλάκι στον Λιονέλ Μέσι, με τον ισπανικό Τύπο να θυμάται όλες τις προηγούμενες σπόντες του Πορτογάλου στον Αργεντινό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική τηλεόραση, ρωτήθηκε για το Μουντιάλ και την πρωτοκαθεδρία σε ο,τι αφορά τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αφήνοντας έμμεσα πλην σαφή υπονοούμενα για τον Λιονέλ Μέσι, με τον καταλανικό Τύπο να θυμίζει τις προηγούμενες προκλήσεις του Πορτογάλου.

Νοέμβριος 2008

"Είμαι ο πρώτος, ο δεύτερος και ο τρίτος καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου αν και υπάρχουν και άλλοι καλοί υποψήφιοι όπως ο Κακά, ο Μέσι και ο Τόρες, αλλά κάνω ο,τι είναι απαραίτητο για να εκλεχθώ ως ο καλύτερος", είχε δηλώσει στη μεγαλύτερη πολιτική εφημερίδα του Σαό Πάουλο, στη Βραζιλία

Ιούλιος 2009

"Είμαι χαρούμενος που είμαι ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Αυτά τα 93.000.000 ευρώ είναι ένα ποσό δίκαιο για εμένα.", δηλώνει όσον αφορά τη μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Νοέμβριος 2010

"Θα δούμε εάν θα μας βάλουν οκτώ γκολ στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης", δηλώνει μετά το χατ-τρικ που πέτυχε εναντίον της Αθλετικ Μπιλμπάο, αλλά και το χατ-τρικ του Λιονέλ Μέσι στο Αλμερία - Μπαρτσελόνα 0-8 και ενόψει του "κλάσικο" που ακολουθούσε. Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 5-0, ήταν το αποτέλεσμά του.

Φεβρουάριος 2011

"Εάν είμαι καλύτερος από τον Μέσι ή εάν ο Μέσι είναι καλύτερος από εμένα; Δε θα απαντήσω. Εσείς το ξέρετε πολύ καλά", δηλώνει στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena 3

Σεπτέμβριος 2011

"Με σφυρίζουν επειδή είμαι πλούσιος, όμορφος, μεγάλος ποδοσφαιριστής και με ζηλεύουν", δηλώνει μετά το Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Ρέαλ Μαδρίτης, όπου οι Κροάτες φίλαθλοι κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα ο Πορτογάλος φώναζαν το όνομα του Μέσι για να τον πικάρουν.

Οκτώβριος 2011

"Το να μου φωνάζουν Μέσι, είναι προϊόν ανωριμότητας. Σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο, του αρέσει να βλέπει τον Κριστιάνο Ρονάλντο", λέει μετά το παιχνίδι της Ρέαλ Μαδρίτης στην Κύπρο με το ΑΠΟΕΛ.

Νοέμβριος 2011

"Δεν αλλάζω το Χρυσό Παπούτσι με κανένα άλλο τρόπαιο, γιατί αυτό το τρόπαιο δεν εξαρτάται από τη ψήφο κανενός. Είναι καλύτερο να συναγωνίζεσαι με τον Μέσι ταυτόχρονα, γιατί έτσι φαίνεται καλύτερα, ποιος είναι αληθινά καλύτερος. Εάν ο Θεός δεν ικανοποιεί τον καθένα, πως μπορώ να το καταφέρνω εγώ"

Μάιος 2012

"Είμαι καλύτερος από τον Μέσι. Δεν μπορείς να συγκρίσεις μία Φεράρι με μία Πόρσε", απαντά, ερωτώμενος από το CNN.

Δεκέμβριος 2012

"Αξίζω να κερδίζω τη Χρυσή Μπάλα όλα τα χρόνια, αλλά δεν εξαρτάται από μένα", σε συνέντευξη στην "Abola" της πατρίδας του.

Ιούνιος 2012

"Ξέρεις που είναι ο Μέσι τώρα; Ξέρεις; Αποκλείστηκε από το Κόπα Αμέρικα με τη χώρα του. Νομίζω ότι είναι χειρότερο. Όχι; Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα", (φημολογείται) ότι απαντά σε φιλάθλους που τον προκαλούν κατά το Euro 2012

Φεβρουάριος 2013

"Δε με εκπλήσσει, ότι ο Μέσι δεν με επέλεξε για τη Χρυσή Μπάλα. Εδώ δεν με ψήφισε ούτε για να είμαι στους τρεις διεκδικητές"

Αύγουστος 2014

Μόλις χθες ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξανακάρφωσε τον Λιονέλ Μέσι. Δείτε εδώ ...

πηγή: Mundo deportivo

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ