ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κριστιάνο "καρφώνει" τον Μέσι

Ο Κριστιάνο "καρφώνει" τον Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέταξε το γάντι στον Λιονέλ Μέσι με αφορμή τη Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Διαβάστε τι δήλωσε ο Πορτογάλος (video).

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης του Μουντιάλ της Βραζιλίας παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να οδηγήσει την Αργεντινή στην κατάκτηση του τροπαίου (ήττα με 1-0 από τη Γερμανία στον τελικό), με την επιλογή πάντως αυτή να μη βρίσκει σύμφωνο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Εάν έλεγα αυτό που πιστεύω για αυτό το γεγονός, θα πήγαινα στη φυλακή", δήλωσε αστειευόμενος ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω αποκλειστικής συνέντευξης που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του "TVI", με το μεγάλο αστέρι της Ρεάλ να συνεχίζει:

Ο Κριστιάνο "καρφώνει" τον Μέσι
© EPA

"O καθένας μπορεί να δει και να βγάλει τα συμπεράσματά του, οι άνθρωποι στον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι έξυπνοι. Αυτή θα ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση για αυτόν. Δεν μπορώ να μιλήσω ειλικρινά για αυτό το θέμα.

Ο Κριστιάνο "καρφώνει" τον Μέσι
© GETTY IMAGES

Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, ο καθένας δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Και οι δύο θέλουμε να είμαστε οι κορυφαίοι. Για μένα, στο δικό μου το μυαλό, εγώ είμαι ο καλύτερος".

Σημειώνεται πως βραβείο κέρδισε πριν λίγες ημέρες και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον 29χρονο Πορτογάλο επιθετικό να ανακηρύσσεται ως ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη για την περασμένη σεζόν στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League 2014-15.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάει για την κόντρα του με τον Λιονέλ Μέσι:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ