ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κράμερ: "Δεν θυμάμαι τον τελικό του Μουντιάλ"

Κράμερ: "Δεν θυμάμαι τον τελικό του Μουντιάλ"

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν όνειρο να αγωνιστούν στον τελικό ενός Μουντιάλ, ο Κρίστοφερ Κράμερ το έχει καταφέρει, αλλά δεν το θυμάται!

Ο Κρίστοφερ Κράμερ δεν περίμενε καν να είναι στην αποστολή της Εθνικής Γερμανίας για το Μουντιάλ 2014, όχι μόνο όμως ήταν στην 23άδα, αλλά ξεκίνησε βασικός στον τελικό κόντρα στην Αργεντινή.

Πόσοι ποδοσφαιριστές και όχι μόνο, ονειρεύονται κάτι τέτοιο; Εκατομμύρια. Ο Κράμερ το έχει πετύχει και μάλιστα είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά δεν το θυμάται!

Κράμερ: "Δεν θυμάμαι τον τελικό του Μουντιάλ"

"Έχω παρακολουθήσει τον τελικό πάρα πολλές φορές, δεν μπορώ να τις μετρήσω. Ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά δυστυχώς δεν το θυμάμαι", τονίζει με ειλικρίνεια ο 25άχρονος άσος.

Θυμίζουμε πως ο Κράμερ περίπου μετά από 15 λεπτά αγώνα έπαθε διάσειση λόγω σύγκρουσης με τον Εσεκιέλ Γκαράι και αντικαταστάθηκε από τον Αντρέ Σέρλε στο 32'.

Αφού χτύπησε συνέχισε να παίζει και ρώτησε τον Ιταλό διαιτητή, Νικόλα Ριτσόλι: "Ρεφ, είναι ο τελικός;". Ο Ριτσόλι εν συνεχεία ενημέρωσε τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ για την ερώτηση του Κράμερ και έτσι αντικαταστάθηκε αργότερα.

Κράμερ: "Δεν θυμάμαι τον τελικό του Μουντιάλ"

Δεν ήταν αρχικά στο πλάνο της 11άδας για τον Γιόκιμ Λεβ, αλλά ο Σάμι Κεντίρα τραυματίστηκε στο ζέσταμα και ο Κράμερ έμαθε πως είναι βασικός λίγα λεπτά πριν την σέντρα του τελικού, κάτι που το θυμάται.

"Όταν με ενημέρωσε ο Λεβ σοκαρίστηκα. Αν κάνεις λάθος σε ένα τέτοιο ματς, δεν μπορείς να πάρεις την πτήση για να επιστρέψεις στην Γερμανία. Ήταν ένα μείγμα ενθουσιασμού και έξαρσης. Δεν παίζεις κάθε μέρα τελικό Μουντιάλ".

Κράμερ: "Δεν θυμάμαι τον τελικό του Μουντιάλ"

Επιστροφή στην Λεβερκούζεν

Ο Κράμερ ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσος στην Γερμανία τα τελευταία δύο χρόνια με την φανέλα της Γκλάντμπαχ, στην οποία έπαιζε δανεικός από την Λεβερκούζεν.

Τώρα θα επιστρέψει στην Μπάγερ και το εντυπωσιακό είναι πως η Γκλάντμπαχ εξασφάλισε συμμετοχή στους ομίλους του Champions League με την πολύτιμη βοήθεια του Κράμερ, όμως η Λεβερκούζεν θα παίξει προκριματικά.

"Δεν ένιωσα άσχημα που για τη νίκη της Γκλάντμπαχ επί της Λεβερκούζεν πριν λίγες μέρες. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η Λεβερκούζεν θα παίξει στο Champions League. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει στα προκριματικά".

Κράμερ: "Δεν θυμάμαι τον τελικό του Μουντιάλ"

Ούτε Ρόμπεν, ούτε Ριμπερί

Αυτό που άλλαξε μετά την συμμετοχή του στο Μουντιάλ είναι πως γενικότερα τον αναγνωρίζουν παντού, το ποδόσφαιρο είναι ίδιο και δεν τον αντιμετωπίζουν διαφορετικά οι αντίπαλοι, όπως αναφέρει και εξηγεί: "Δεν είμαι ούτε ένας Άριεν Ρόμπεν, ούτε ένας Φρανκ Ριμπερί. Παίζω αμυντικός μέσος, έτσι δεν νιώθω πως έχω κάποια ιδιαίτερη αντιμετώπιση".

Κράμερ: "Δεν θυμάμαι τον τελικό του Μουντιάλ"

Γερμανία - Αργεντινή 1-0 (παρ.) [highlights]

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ