ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλοπ: "Πολύ ανώτερη η Μπάγερν από την Ντόρτμουντ"

Κλοπ: "Πολύ ανώτερη η Μπάγερν από την Ντόρτμουντ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι η Ντόρτμουντ υστερεί αγωνιστικά από την Μπάγερν. Διαβάστε δηλώσεις του προπονητής της Ντόρτμουντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι η Μπάγερν είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Ντόρτμουντ εν όψει του ντέρμπι των δύο ομάδων το Σάββατο(4/4). Ο Κλοπ παραδέχτηκε ότι η Ντόρτμουντ δεν είναι στην κατάσταση που ήταν όταν κατέκτησε δύο πρωταθλήματα την τελευταία πενταετία και όταν έφθασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2013.

" Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Μπάγερν αυτή την στιγμή. Υπάρχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Παρά τις απώλειες των Ριμπερί, Ρόμπεν και Αλάμπα η επίθεση της είναι πολύ δυνατή με τους Μίλερ, Λεβαντόφσκι και Γκέτσε. Πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει.

Πρέπει να αμυνθούμε καλά αν θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν μας λείπει το κίνητρο και η ομάδα είναι σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι στόχοι μας είναι ίδιοι για όλους στον σύλλογο. Κάθε πόντος θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση στην κατάταξη".

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην 10η θέση τη κατάταξης 31 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν και πέντε βαθμούς μακριά από την θέση που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ