ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάρολ: "Έχω τελειώσει από τον Ολυμπιακό"

Κάρολ: "Έχω τελειώσει από τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Λίγο μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση κόντρα στην Ουρουγουάη με τη φανέλα της Βόρειας Ιρλανδίας, ο Ρόι Κάρολ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει για να παίξει μπάλα στο Νησί.

"Ελπίζω κάποιος να μου δώσει μία ευκαιρία. Είχα μερικά άσχημα χρόνια στην Αγγλία αλλά θέλω να γυρίσω και να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ", τόνισε με δηλώσεις του ο πρώην κίπερ του Ολυμπιακού μετά το ματς κόντρα στην Ουρουγουάη και πρόσθεσε:

"Είναι σπουδαίο να παίζω ξανά για τη Βόρεια Ιρλανδία γιατί δεν έπαιζα για μεγάλο διάστημα με το σύλλογό μου. Έχω τελειώσει όμως τώρα με τον Ολυμπιακό και ψάχνω για τη νέα μου ομάδα.

Ελπίζω κάποιος να μου δώσει την ευκαιρία προσφέροντας μου συμβόλαιο για έναν τουλάχιστον χρόνο. Ήμουν εκτός εθνικής ομάδας για έξι χρόνια και αυτό είναι μεγάλο διάστημα στο ποδόσφαιρο.

Όλοι με ρωτούν το γιατί όμως δεν ήταν δική μου επιλογή και το γεγονός αυτό με κάνει να εκτιμάει κάθε ημέρα πλέον.

Εξακολουθώ να απολαμβάνω τη ζωή του ποδοσφαιριστή ακόμα και όταν δεν παίζω όμως το μόνο που θέλω τώρα είναι να παίζω σε αγώνες".

Σημειώνεται πως η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο αγγλικό πρωτάθλημα ο 36χρονος γκολκίπερ ήταν πριν από πέντε χρόνια στη Ντέρμπι ενώ από τότε έχει φαρέσει τη φανέλα των Οντένσε, ΟΦΗ και Ολυμπιακού.

Δείτε την τρομερή διπλή απόκρουση του ΡόΙ Κάρολ σε προσπάθειες των Καβάνι και Φορλάν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ