ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρνέζης: "Δεν σας κλέβω το πρωτάθλημα, την δουλειά μου έκανα"

Καρνέζης: "Δεν σας κλέβω το πρωτάθλημα, την δουλειά μου έκανα"

Σε πρόσωπο της χθεσινής ημέρας εξελίχθηκε στην Primera Division ο Ορέστης Καρνέζης κάνοντας μπλόκο με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του στον Μέσι και την παρέα του. "Συχνά ονειρευόμουν αυτό το ματς" τόνισε, την στιγμή όπου σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος τον εκθειάζει.

Η Γρανάδα στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής στο "Εστάδιο Νουέβο Λος Κάρμενες" επιβλήθηκε 1-0 των "μπλαουγκράνα" χάρη σε τέρμα του Αλγερινού, Γιασίν Μπραχιμί στο 16΄.

Ο Ορέστης Καρνέζης ωστόσο ήταν εκείνος που έπιασε την ευκαιρία που του έδωσε ο Λούκας Αλκαράθ από τα μαλλιά.

Έχοντας μόλις μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα στο ματς με την Αλμερία στις 4 Ιανουαρίου και δύο μόλις παιχνίδια ως βασικός στο Κύπελλο με την Αλκορκόν κατάφερε να κάνει την διαφορά με τις σωτήριες επεμβάσεις.

Οι Καταλανοί έκαναν συνολικά 29 σουτ, εκ των οποίων τα 9 προς την εστία του διεθνή γκολκίπερ που βρέθηκε σε εκπληκτική βραδιά.

Partido de la Liga BBVA disputado entre el Granada y el Barcelona. En la imagen, Messi se lamenta. 

League BBVA match played between Granada and Barcelona. In this picture, Messi looks dejected.
Partido de la Liga BBVA disputado entre el Granada y el Barcelona. En la imagen, Messi se lamenta. League BBVA match played between Granada and Barcelona. In this picture, Messi looks dejected. MIGUEL ANGEL MOLINA

"Δεν έκλεψα το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα, απλά έκανα την δουλειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος, κανείς δεν πίστευε πως θα μπορέσουμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα αλλά τα καταφέρουμε. Συχνά ονειρευόμουν αυτό το ματς", ανέφερε ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού για να προσθέσει:

"Χρειαζόμουν χρόνο, ήρθα από μία άλλη χώρα εδώ. Νιώθω πάντως πολύ καλά στη Γρανάδα και ποτέ δεν σταμάτησα να δουλεύω με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Ινιάκι Γκαρθία.

Πλέον στόχος μου είναι να παίξω βασικός στο Μουντιάλ με την εθνική Ελλάδας".

Καρνέζης: "Δεν σας κλέβω το πρωτάθλημα, την δουλειά μου έκανα"

Ο Καρνέζης μεταξύ πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι στο 62'. Στο 54' είχε σταματήσει εντυπωσιακά το σουτ του Φάμπρεγκας, στο 63' μπλόκαρε αυτό του Πέδρο, όπως και στο 92' είπε "όχι" ξανά στον Πέδρο.

Καρνέζης: "Δεν σας κλέβω το πρωτάθλημα, την δουλειά μου έκανα"

Η "Marca" στο live τον χαρακτήρισε Superman, ενώ η "Ιdeal Digital" έγραψε πως ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν ασταμάτητος.

H ΑS με τη σειρά της έγραψε για τον Καρνέζη:

"Ο Ορέστης Καρνέζης βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έπαιξε για δεύτερο παιχνίδι στη σεζόν και αναδείχτηκε ήρωας της βραδιάς".

Καρνέζης: "Δεν σας κλέβω το πρωτάθλημα, την δουλειά μου έκανα"

Σημειώνεται ότι ο Μέσι έχει τεθεί αντιμέτωπος στην καριέρα του με 136 τερματοφύλακες νικώντας του 100. Ο Καρνέζης είναι ο ένας από τους 36 που δεν δέχθηκε γκολ από τον Αργεντινό σούπερ σταρ, αν και η Μπαρτσελόνα είχε κατοχή μπάλας 86%!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ