ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Kαρφιά" Ντεμπά Μπα για Μουρίνιο

"Kαρφιά" Ντεμπά Μπα για Μουρίνιο
© TT NEWS AGENCY/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο Ντεμπά Μπα δεν έκρυψε το παράπονό του για τον Ζοζέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως ο λόγος που έφυγε από την Τσέλσι ήταν πως δεν ανήκει στην κατηγορία των σταρ.

"Μερικές φορές όταν είσαι σε έναν σύλλογο με πολλά μεγάλα αστέρια, αυτό που μετράει περισσότερο από τα στατιστικά είναι το όνομα. Δυστυχώς ακριβώς αυτό συνέβη και στην περίπτωσή μου", τόνισε ο 29χρονος Σενεγαλέζος στράικερ, και συνέχισε:

"Είμαι πάντως ευτυχισμένος για τη μετακίνησή μου από τη Νιούκαστλ στην Τσέλσι και για αυτά που κατάφερα εκεί. Έχω πολλούς φίλους στην Τσέλσι.

Ο Εντέν Αζάρ είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου ενώ έχω πολύ καλή σχέση και με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς. Τους δίνω όλες μου τις ευχές για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα".

Ενόψει μάλιστα των δύο αναμετρήσεων της Μπεσίκτας με την Άρσεναλ για τα πλέι οφ του Champions League, ο νυν άσος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης αποκάλυψε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν εκείνος που "χάλασε" τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

"Ήμουν κοντά στην Άρσεναλ. Νόμιζα πως είχε κλείσει η συμφωνία και ήμουν έτοιμος να περάσω από ιατρικά. O Ζοζέ είπε το λόγο που δεν προχώρησε το θέμα, μίλησε με ειλικρίνεια.

Δεν ήθελε απλά να τους δώσει έναν επιθετικό που θα πετύχαινε γκολ ειδικά με την παρουσία του Εζίλ στην ομάδα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ