ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραχίμοβιτς: "Ξεχωρίζω ένα από τα 50 μου γκολ"

Ιμπραχίμοβιτς: "Ξεχωρίζω ένα από τα 50 μου γκολ"
Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μίλησε για το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ στην Σουηδία που έσπασε, ξεχώρισε ένα γκολ του και δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Σέλστρεμ (VIDEO).

Ο 33άχρονος άσος με τα δυο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Εσθονία έφτασε τα 50 τέρματα με την Σουηδία και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Μιλώντας στην Expressen, είπε για το απίστευτο επίτευγμα του:

"Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Το περίμενα αρκετό καιρό και τελικά τα κατάφερα. Σημαίνει πολλά για μένα και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου".

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συμπαίκτης του Σέλστρεμ, ο οποίος δήλωσε: "Είναι κάτι εντυπωσιακό. Απίστευτο. Πενήντα γκολ δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα και αν με ρωτούσατε πριν από χρόνια, θα σας έλεγα πως είναι δύσκολο να συμβεί. Σιγά σιγά όμως και με αρκετή δουλειά έφτασε κοντά στο να τα καταφέρει.

Πρέπει να τον συγχαρούμε και το αξίζει 100%".

Κλείνοντας ο Ιμπραχίμοβιτς μίλησε για το γκολ που ξεχωρίζει από τα 50: "Πιστεύω το καλύτερο μου γκολ είναι απέναντι στην Αγγλία.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Όμως όλα τα τέρματα είναι σημαντικά, γιατί με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το ρεκόρ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ