ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΗΠΑ καλούν και τον Ιμπραχίμοβιτς

ΗΠΑ καλούν και τον Ιμπραχίμοβιτς

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν αποκλείεται να είναι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με ομάδες του MLS να ετοιμάζονται να τον υποδεχτούν.

Ό,τι και να κάνει ο Ιμπραχίμοβιτς αποτελεί είδηση και γρήγορα κάνει το γύρο του κόσμου. Άλλοτε με αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο και άλλοτε με αυτά που λέει έξω από αυτό ο Ζλάταν ξέρει πως να τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά ο ιδιόρρυθμος Σουηδός βρέθηκε στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Παρίσι και αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να ανάψει το φιτίλι.

Η " Aftonbladet" ήταν εκείνη που ξεκίνησε το θέμα βγάζοντας τη σχετική είδηση. Η παρουσία του στην Πρεσβεία σε συνδυασμό με το αίτημα του για βίζα μεγάλης διάρκειας ήταν αρκετά για να προκαλέσουν φήμες σχετικά με τη μεταγραφή του σε ομάδα του MLS.

Κάπου εδώ μπλέκουν και οι Αμερικάνοι στη συζήτηση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού τρεις ομάδες φέρονται να προετοιμάζουν ήδη το κόκκινο χαλί για να τον υποδεχτούν. Νέα Υόρκη, Ορλάντο και Λος Άντζελες φέρονται να είναι οι τρεις μνηστήρες.

Φυσικά, θα πρέπει και οι τρεις να κάνουν υπομονή αφού το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016. Τότε, ο γεννημένος στο Μάλμε Σουηδός επιθετικός θα είναι 34 ετών και το γεγονός αυτό, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν τα σενάρια από τις ΗΠΑ , θα τον κάνει να αποδεχτεί την πρόκληση του MLS.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ