ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η βόλτα του Ρονάλντο στη Μύκονο και η "κλωτσιά" στο ηλιοβασίλεμα

Η βόλτα του Ρονάλντο στη Μύκονο και η "κλωτσιά" στο ηλιοβασίλεμα

O Κριστιάνο Ρονάλντο στην τελευταία βραδιά του στη Μύκονο αποφάσισε να βγει μία βόλτα στη Χώρα. Δείτε τι έγινε κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο (video).

Σε εμφανώς καλή διάθεση ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, όχι μόνο πόζαρε για λογαριασμό των φωτορεπόρτερ που τον περίμεναν καρτερικά αλλά δέχθηκε να βγάλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Ο CR7 αφού δείπνησε σε πολυτελές εστιατόριο στο "νησί των ανέμων" στη συνέχεια επισκέφθηκε μέχρι τις πρωϊνές ώρες μπαρ της Μυκόνου για να γίνει αντιληπτός στη συνέχεια.

Φωτογραφία με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Επιπλέον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε και μια φωτογραφιά του στον προσωπικό του λογαριασμό σε Instagram και Twitter με φόντο το ελληνικό... ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο, κάνοντας το εξής σχόλιο:

"Ξεκινώντας τις διακοπές παίζοντας στον ήλιο σε αυτό το τοπίο. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν".

Το μήνυμα και η φωτογραφία του CR7 φιλοξενείται και στη διαδικτυακή έκδοση της Gazzetta dello Sport, με την οποία μάλιστα να επισημαίνει πως ο 29χρονος σούπερ σταρ "ποζάρει σαν Έλληνας Θεός".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ