ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπενφίκα απειλεί τη Γιουβέντους για Λουιζάο!

Η Μπενφίκα απειλεί τη Γιουβέντους για Λουιζάο!

Το φλερτ της Γιουβέντους με τον Λουιζάο δεν αρέσει στην Μπενφίκα η οποία απειλεί να καταγγείλει τους πρωταθλητές Ιταλίας στη FIFA. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Γιουβέντους αναζητάει έναν κεντρικό αμυντικό οδεύοντας στο φινάλε των μεταγραφών για να ολοκληρώσει το παζλ του ρόστερ της για τη νέα σεζόν όμως αυτός δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Λουιζάο.

Όπως αποκαλύπτει η πορτογαλική "O Jogo", η Μπενφίκα έστειλε σαφέστατο μήνυμα στους Τορινέζους να "κάνουν πίσω", με τον πρόεδρο του συλλόγου Λουίς Φιλίπε Βιέιρα να τους ενημερώνει γραπτά πως επιθυμεί να διακόψουν τις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη.

Σε αντίθετη περίπτωση, απειλεί να καταγγείλει τη Γιουβέντους στη FIFA έχοντας το νόμο με το μέρος του, από τη στιγμή που αυτός απαγορεύει ρητά σε οποιαδήποτε ομάδα να μιλάει με παίκτη ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με άλλη ομάδα.

Σημειώνεται πως ο 33χρονος Βραζιλιάνος σέντερ μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και οι "αετοί" τον κοστολογούν γύρω στα 4.000.000 ευρώ, ποσό που πολύ δύσκολα θα καλύψει ο ιταλικός σύλλογος για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ