ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή του Φαλκάο

Η επιστροφή του Φαλκάο

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο έπαιξε για πρώτη φορά 193 ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σκορπίζοντας αισιόδοξα μηνύματα, στο φιλικό της Μονακό με τη Βαλένθια, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2. (VIDEO)

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό που είχε να αγωνιστεί από τις 23 Ιανουαρίου όταν και τραυματίστηκε σοβαρά, πέρασε ως αλλαγή στο 72ό λεπτό της ισόπαλης φιλικής αναμέτρησης των "μονεγάσκων" με τη Βαλένθια (2-2) σκορπίζοντας χαμόγελα στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, με την επιστροφή του μετά από 193 ημέρες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε και έδωσε λεπτά συμμετοχής στον Κολομβιανό επιθετικό που είχε να αγωνιστεί από τις 23 Ιανουαρίου, όταν και υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος εκτός από την απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους του στέρησε και τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τους "καφετέρος".

Στο αγωνιστικό μέρος οι δύο ομάδες είχαν στους πάγκους τους δύο προπονητές που έχουν περάσει από την Ελλάδα, καθώς στη τεχνική ηγεσία της Μονακό βρίσκεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ σε αυτή της Βαλένθια ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Η Μονακό άνοιξε το σκορ με το αυτογκόλ του Ρουμπέν Βέζο, 29 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ η Βαλένθια ισοφάρισε με το δεύτερο αυτογκόλ της αναμέτρησης, επίσης Πορτογάλου, του Ρικάρντο Καρβάλιο. Η Βαλένθια προηγήθηκε με το γκολ του Αλκάθερ στο 70', ενώ το τελικό ισόπαλο 2-2 διαμορφώθηκε χάρη στο γκολ του Οκάμπος στο 80'.

Οι δύο ομάδες άφησαν καλές εντυπώσεις στη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του "Emirates Cup", έδειξαν όμως ότι χρειάζονται ακόμη δουλειά, ιδιαίτερα η Μονακό που αρχίζει νωρίτερα τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις σε σχέση με τους Ισπανούς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ