ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ενδεκάδα της χρονιάς

Η ενδεκάδα της χρονιάς

Οι αναγνώστες της ισπανικής Marca ανταποκρίθηκαν στο "κάλεσμα" της εφημερίδας και ψήφισαν την ιδανική ποδοσφαιρική ενδεκάδα για το 2013. Δείτε από ποιους απαρτίζεται αυτή.

Το φημισμένο ισπανικό μέσο έκανε το ερώτημα παραθέτοντας 55 συνολικά υποψηφίους και σχεδόν 300.000 άνθρωποι έδωσαν ηλεκτρονικά τις ψήφους τους, συνθέτοντας την κορυφαία -κατά τη γνώμη- τους ενδεκάδα για τη χρονιάς που μας αποχαιρετάει.

Από τους 11 παίκτες, οι Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν από τρεις εκπροσώπους ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν συμπληρώνει το ψηφιδωτό με 2 παρουσίες, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις.

Όσον αφορά στην εθνικότητα που κυριαρχεί, οι αναγνώστες της Marca τίμησαν τους συμπατριώτες τους με αποτέλεσμα οι Ισπανοί να έχουν τη μερίδα του λέοντος με 4 από τους 11 παίκτες της ιδανικής ενδεκάδας.

Ιδού λοιπόν η 11άδα σε σύστημα 4-3-3: Βαλντές, Λαμ, Τιάγκο Σίλβα, Σέρχιο Ράμος, Αλάμπα, Ινιέστα, Τσάμπι Αλόνσο, Ριμπερί, Κ.Ρονάλντο, Ιμπραχίμοβιτς, Μέσι

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ