ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απίστευτη πρόκληση του Ντούνγκα στους Αργεντινούς

Η απίστευτη πρόκληση του Ντούνγκα στους Αργεντινούς

Δείτε τη χειρονομία με την οποία προκάλεσε ο Ντούνγκα το φυσικοθεραπευτή του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Αργεντινής, ενθυμούμενος τον... Μαραντόνα. (video)

Μπορεί το Βραζιλία - Αργεντινή να ήταν φιλικό, αλλά η αιώνια πλέον αντιπαλότητα μεταξύ των δύο μεγαλύτερων εθνικών ομάδων της Λατινικής Αμερικής καλά κρατά, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της πρώτης να απευθύνει το λόγο στο φυσικοθεραπευτή του τεχνικού επιτελείου της δεύτερης, με μία χειρονομία που σύμφωνα με τα ΜΜΕ των δύο χωρών έχει άμεση παραπομπή στη χρήση κοκαΐνης από τον Μαραντόνα.

"Είσαι ίδιος, ε; Είσαι ίδιος;", συλλαμβάνει η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης της φιλικής αναμέτρησης του Πεκίνου τον Ντούνγκα, να απευθύνεται προς το φυσικοθεραπευτή του αντίπαλου τεχνικού επιτελείου.

"Το παιδί που ήταν στον πάγκο της Αργεντινής, ο φυσικοθεραπευτής, ήθελε να δημιουργήσει σύγχυση στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στο σόουμπολ, σε κάθε αγώνα έτσι κάνει. Σέβομαι πολύ τον προπονητή της Αργεντινής, αλλά είναι φυσιολογικό στο παιχνίδι. Ο καθένας παραπονιέται για την ομάδα του, ήταν ένα φάουλ μπροστά από τον πάγκο μας, ο Ουίλιαμ έπεσε κάτω, διαμαρτυρηθήκαμε και αυτοί είπαν ότι δεν έπρεπε να το κάνουμε, αλλά αυτό είναι μέρους του παιχνιδιού. Αλλά το παιδί ήθελε ένα λεπτό δόξας, δεν έχω τίποτα με το επάγγελμά του, αλλά είναι πάντα σε σύγχυση", δήλωσε ο Ντούνγκα μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ