ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συγγνώμη του Σνάιντερ

Η συγγνώμη του Σνάιντερ
© XINHUA NEWS AGENCY/REX

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ ζήτησε συγγνώμη για την κίνηση του να παρουσιάσει συλλογή οικιακών μαχαιριών ανήμερα της επετείου του θανάτου δύο φιλάθλων της Λιντς πριν 15 χρόνια στην Πόλη.

Το 2000, δύο φίλαθλοι της Λιντς, οι Christopher Loftus και Kevin Speight, μαχαιρώθηκαν θανάσιμα από οπαδούς της Γαλατάσαράι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η 5η Απριλίου είναι η επέτειος του άδικου χαμού των δύο φιλάθλων και στον αγώνα Λιντς - Μπλάκμπερν θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Η κίνηση του Γουέσλει Σνάιντερ, να παρουσιάσει σειρά οικιακών μαχαιριών με την Γαλατάσαράι, εξόργισε τους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας και τους φιλάθλους της που συσχέτισαν την κίνηση αυτή με το περιστατικό που είχε γίνει πριν 15 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Σνάιντερ μη γνωρίζοντας την ημερομηνία που οι φίλαθλοι της Λιντς έχασαν την ζωή τους, ζήτησε συγγνώμη και απέσυρε την ανάρτηση που είχε κάνει στα social media με το προϊόν που διαφήμιζε.

Η συγγνώμη του Σνάιντερ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Λιντς δήλωσε: " Είναι απογοητευτικό να βλέπεις κάτι τέτοιο ειδικά την εβδομάδα που τιμούμε τον χαμό των φιλάθλων της Λιντς που πήγαν να δουν τον αγώνα στην Πόλη και δεν γύρισαν ποτέ".

Ο Ali Umit Demur είχε συλληφθεί για την επίθεση στους Άγγλους φιλάθλους και τιμωρήθηκε με 15 χρόνια φυλάκιση ενώ άλλοι τέσσερις φυλακίστηκαν για συμμετοχή στην επίθεση.

Η συγγνώμη του Σνάιντερ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ