ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σεβίλλη "έριξε πόρτα" στην Αργεντίνικη Ομοσπονδία για Σαμπαόλι

Sevilla's head coach Jorge Sampaoli shouts to his team during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Leicester City and Sevilla at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, March 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Sevilla's head coach Jorge Sampaoli shouts to his team during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Leicester City and Sevilla at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, March 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Σεβίλλη εξέδωσε ανακοίνωση και απείλησε πως θα κινηθεί νομικά κατά της Αργεντίνικης Ομοσπονδίας σε περίπτωση που ο πρόεδρος, Τσίκι Τάπια συναντηθεί με τον Χόρχε Σαμπαόλι, δίχως την άδειά της.

Οι διοικούντες την Αργεντίνικη Ομοσπονδία βρίσκονται σε αναζήτηση του διαδόχου του Εντγάρδο Μπάουσα στον πάγκο της "αλμπισελέστε", με τον πρόεδρο, Τσίκι Τάπια να δηλώνει πως πρώτος στόχος για να αντικαταστήσει τον 59χρονο τεχνικό είναι ο Χόρχε Σαμπαόλι.

Μάλιστα, κατά την αποχώρηση απ' τα γραφείο της Ομοσπονδίας την ημέρα της απόλυσης του Μπάουσα, είχε αποκαλύψει πως θα ταξιδέψει στην Ισπανία προκειμένου να συναντήσει δια ζώσης τον τεχνικό της Σεβίλλης.

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων της Σεβίλλης, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση και απείλησαν πως θα κινηθούν νομικά κατά της Αργεντίνικης Ομοσπονδίας σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το ραντεβού, δίχως την άδειά τους.

"Λαμβάνοντας υπόψιν τα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ σχετικά με το πιθανό ενδιαφέρον της AFA για τον Χόρχε Σαμπαόλι, η Σεβίλλη ενημερώσει πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2018. Ο Κλαούντιο Τάπα ενημέρωσε για την πρόθεση του να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Αργεντινό προπονητή στην Ισπανία.

Γι' αυτό το λόγο, η Σεβίλλη απέστειλε έγγραφο στην Ομοσπονδία της Αργεντινής, μέσω του οποίου ενημερώνει πως σε περίπτωση που γίνει η συνάντηση, δίχως την άδειά της, τότε δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά", αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Σεβίλλης:

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ