ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μονακό θέλει να αγοράσει τη Σερκλ Μπριζ

Η Μονακό θέλει να αγοράσει τη Σερκλ Μπριζ

Πρόταση για την αγορά της βελγικής, Σερκλ Μπριζ, έχει καταθέσει η Μονακό όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομάδα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η Μονακό ανακοίνωσε ότι κατέθεσε πρόταση αγοράς της Σερκλ Μπριζ, προκειμένου η βελγική ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία να χρησιμοποιείται ως "δορυφόρος" ανέλιξης κι εξέλιξης νέων παικτών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ή του εκάστοτε τεχνικού των Μονεγάσκων.

"Η Μονακό επιβεβαιώνει ότι έκανε πρόταση για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Σερκλ Μπριζ. Το πρότζεκτ έχει ως στόχο την ανάπτυξη στρατηγικής - επικεντρωμένη σε νέα ταλέντα - και να δώσει στη Μονακό την ευκαιρία να εξειδικευτεί στη "βελγική σχολή"", αναφέρεται στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων.

Η Σερκλ Μπριζ ιδρύθηκε πριν από 118 χρόνια (1899) κι έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα κι ένα Super Cup. Μετά από 12 αγωνιστικές στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς.

Η Μονακό δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με την πρόταση, αλλά αποκάλυψε ότι η προθεσμία για απάντηση εκ μέρους της βελγικής ομάδας εκπνέει την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ