ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κυριαρχία της Τσέλσι

Η κυριαρχία της Τσέλσι

Η Τσέλσι έχει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε κατάσταση νίκης σε έναν αγώνα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Πολύ πίσω η Σίτι και οι υπόλοιπες διεκδικήτριες του τίτλου.

Η Τσέλσι είναι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και ως πρωτοπόρος έχει το καλύτερο ποσοστό από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος όσον αφορά το χρονικό διάστημα που βρίσκεται μπροστά στο σκορ σε έναν αγώνα. Οι "μπλε" έχουν συμπληρώσει συνολικά 19 ώρες και 47 λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ έχοντας την πρωτοπορία στο σκορ.

Το ποσοστό φθάνει το 56%. Το ποσοστό σε κατάσταση ισοπαλίας είναι 36% και μόλις 7.8% είναι το ποσοστό όσον αφορά το χρονικό διάστημα στο οποίο η Τσέλσι βρίσκεται πίσω στο σκορ σε ένα ματς.

Το χρονικό διάστημα που η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μπροστά στο σκορ είναι 6 ώρες λιγότερο από την Τσέλσι. Το ποσοστό φθάνει το 38.6%. Ο χρόνος της ισοπαλίας καλύπτει το 50.2% του χρόνου της Σίτι σε έναν αγώνα ενώ 11.2% είναι το ποσοστό όταν οι "πολίτες" βρίσκονται πίσω στο σκορ.

Το λιγότερο χρόνο σε κατάσταση νίκης στην Πρέμιερ Λιγκ έχει η Σάντερλαντ 10.5% αλλά και τον περισσότερο χρόνο σε κατάσταση ισοπαλίας 65.3%. Η ΚΠΡ είναι η ομάδα με τον μεγαλύτερο χρόνο σε θέση ήττας σε έναν αγώνα και ποσοστό 38.2%. Δείτε το γράφημα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ