ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γουάντα Νάρα "απάντησε" στον Μαραντόνα

Η Γουάντα Νάρα "απάντησε" στον Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε πως "ο Ικάρντι είναι νεκρός για μένα" και η Γουάντα Νάρα πέρασε στην αντεπίθεση, βάζοντας στο στόχαστρο τον Αργεντινό θρύλο.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ντιέγκο Μαραντόνα δέχτηκε ερώτηση για το αν ο Μάουρο Ικάρντι θα πρέπει να κληθεί στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και όχι μόνο απάντησε αρνητικά αλλά εξαπέλυσε επίθεση κατά του άσου της Ίντερ ελέω της σχέσης του με την πρώην σύντροφο του Μάξι Λόπες, Γουάντα Νάρα.

"Ο Ικάρντι είναι νεκρός για μένα. Μετά από όσα έγιναν είμαι οπαδός του Μάξι Λόπες. Να τον ταΐζεις, να τον βάζεις σπίτι σου και στη συνέχεια να συμβαίνει αυτό; Όχι. Όσοι δεν έχουν ηθικούς κώδικες είναι νεκροί για μένα", ήταν το σκληρό σχόλιο του "Πίμπε Ντ'όρο" για τον συμπατριώτη του, με την Γουάντα Νάρα να μην αργεί ωστόσο να δώσει "πληρωμένη" απάντηση στον Μαραντόνα.

DOHA, QATAR - JANUARY 01:  Mauro Icardi (R) and  Wanda Nara pose for a photo during the FC Internazionale party at Hotel St Regis on January 1, 2016 in Doha, Qatar.  (Photo by Claudio Villa - Inter/Inter via Getty Images)
DOHA, QATAR - JANUARY 01: Mauro Icardi (R) and Wanda Nara pose for a photo during the FC Internazionale party at Hotel St Regis on January 1, 2016 in Doha, Qatar. (Photo by Claudio Villa - Inter/Inter via Getty Images) INTER VIA GETTY IMAGES

'"Ο Μαραντόνα καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τη ζωή του και όχι με τις ζωές των άλλων. Ο Μάουρο αποκλείστηκε από την εθνική Αργεντινής κατόπιν απόφασης του προπονητή για λόγους τακτικής.

Στην Αργεντινή υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί επιθετικοί, μεταξύ τους και ο Ικάρντι που είναι μόλις 23 ετών. Έχει την εκτίμηση πάρα πολλών προπονητών: του Μαντσίνι, του Μουρίνιο, του Σιμεόνε", τόνισε η Αργεντίνα μοντέλο, και κατέληξε με νόημα: "Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να βρουν έναν άνδρα όπως ο Μάουρο Ικάρντι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ