ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η γκάφα του γκολκίπερ της Βασιλείας στο φιλικό με τη Γουλβς

Η γκάφα του γκολκίπερ της Βασιλείας στο φιλικό με τη Γουλβς

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Βασιλεία, ηττήθηκε (1-2) σε φιλική αναμέτρηση από τη Γουλβς με τον γκολκίπερ της, Γιόνας Όμλιν, να φέρει ευθύνη ύστερα από άστοχη έξοδο στο γκολ της ισοφάρισης.

Η Βασιλεία γνώρισε την ήττα (1-2) από τη Γουλβς σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Τρίτη (10/7) στην "Tissot Arena" του Μπιέλ.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League (24/7 το πρώτο ματς και 1/8 η ρεβάνς) άνοιξε το σκορ με τον Ολλανδό επιθετικό, Ραλφ φαν Βόλφσβινκελ εννιά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι "λύκοι" ωστόσο ισοφάρισαν στο 17ο με τον 21χρονο Ισπανό φορ, Ραφαέλ Μιρ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του 24χρονου Πορτογάλου, Ιβάν Καβαλέιρο. Για το γκολ, ωστόσο, φέρει σημαντική ευθύνει ο 24χρονος Ελβετός γκολκίπερ της Βασιλείας, Γιόνας Όμλιν, με την άστοχη έξοδό του (όπως και συνολικά η αμυντική αντίδραση, παρά την καλή εκτέλεση του Καβαλέιρο).

Τελικά η Γουλβς πήρε τη νίκη με γκολ του Πορτογάλου μέσου, Ντιόγκο Ζότα, στο 50ό λεπτό. Για τη Βασιλεία αγωνίστηκε κι ο 19χρονος Έλληνας (πρώην του ΠΑΟΚ) αμυντικός, Κωσταντίνος Δημητρίου, ο οποίος πέρασε αλλαγή στη θέση του Φράι στο 60ό λεπτό.

Δείτε την γκάφα του Γιόνας Όμλιν στο ακόλουθο video:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ