ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γαλλία νίκησε με Ματουιντί την Σερβία

Η Γαλλία νίκησε με Ματουιντί την Σερβία

Η Γαλλία πήρε φιλική νίκη με 2-1 επί της Σερβίας, χάρη σε δύο γκολ του Μπλεζ Ματουιντί, με το δεύτερο να είναι... γκολάρα (video)

Στο φιλικό του Μπορντό η Γαλλία νίκησε με 2-1 την Σερβία, έχοντας πρωταγωνιστή τον μέσο της Παρί Σεν-Ζερμέν, Μπλεζ Ματουιντί.

Ο 28άχρονος άσος άνοιξε το σκορ στο 9' με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Αντουάν Γκριεζμάν και στο 25' έκανε το 2-0 με τρομερό σουτ που έπιασε στην κίνηση, εκτός περιοχής.

Ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς μείωσε στο 40', ο Λιούμπομιρ Φέισα ήταν βασικός για τους Σέρβους, ενώ ο Αντονί Μαρσιάλ έπαιξε ξανά ως αλλαγή, έκανε δηλαδή την δεύτερη διεθνή του συμμετοχή και μένουν άλλες 23 για να πάρει άλλα 10.000.000 ευρώ η Μονακό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πιο ιδιαίτερο στοιχείο του αγώνα είναι πως ο Ολιβιέ Ζιρού αποδοκιμάστηκε έντονα από τους Γάλλους φιλάθλους όταν αντικαταστάθηκε από τον Μπενζεμά στο 62'. Έκανε μία ακόμη καλή εμφάνιση, με 6 τελικές προσπάθειες από τις οποίες οι 5 ήταν εκτός στόχου.

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Σανιά (46' Ντεμπουσί), Βαράν, Μανγκαλά, Τρεμουλινάς, Σνιντερλέν, Πογκμπά, Ματουιντί (46' Κοντογκμπιά), Βαλμπουενά (76' Μαρσιάλ), Γκριεζμάν (90' Μουσά Σισοκό), Ζιρού (62' Μπενζεμά).

ΣΕΡΒΙΑ: Ράικοβιτς, Τόμοβιτς, Ιβάνοβιτς, Σπάχιτς (89' Κοσάνοβιτς), Ομπράντοβιτς, Μάτιτς, Γκούντελ (56' Λιάιτς), Φέισα (82' Πέτροβιτς), Μάρκοβιτς (58' Τόσιτς), Τάντιτς (46' Κόστιτς), Μίτροβιτς (78' Σκούλετιτς).

Γαλλία - Σερβία 2-1

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ