ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποκάλυψη της Γουέστ Χαμ για Μπενίτεθ

Η αποκάλυψη της Γουέστ Χαμ για Μπενίτεθ

Ο συνιδιοκτήτης της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως η ομάδα του απείχε μόλις... δύο ώρες από το να κάνει δικό της τον Ράφα Μπενίτεθ το περασμένο καλοκαίρι! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε το περασμένο καλοκαίρι πραγματικότητα το όνειρό του να καθήσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν εντελώς διαφορετικά εάν οι "μερένγκες" καθυστερούσαν λίγο παραπάνω...

Την είδηση αυτή έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ο Ντέιβιντ Σάλιβαν, με τον εκ των ιδιοκτητών της Γουέστ Χαμ να παραδέχεται σε συνέντευξή του στο μικρόφωνο του BBC:

"Ήμασταν δύο ώρες μακριά από το να πάρουμε τον Μπενίτεθ, έπειτα ήρθε η Ρεάλ Μαδρίτης. Είχαμε ήδη συμφωνήσει για το συμβόλαιο, ήταν όλα τελειωμένα". Κληθείς δε να σχολιάσει τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει στη Ρεάλ ο Μπενίτεθ με την έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, είπε:

Η αποκάλυψη της Γουέστ Χαμ για Μπενίτεθ

"Οτιδήποτε και αν λέει ο κόσμος, μιλάμε για έναν κορυφαίο μάνατζερ και πιστεύω ότι σε εμάς θα έκανε εξαιρετική δουλειά".

Ο Σάλιβαν δεν έκρυψε στην ίδια συνέντευξη ότι πριν καταλήξουν στον Σλάβεν Μπίλιτς, τα "σφυριά" προσπάθησαν να "πείσουν" τον Γιούργκεν Κλοπ, χωρίς επιτυχία.

"Τον κυνηγήσαμε αλλά μας είπε ότι ήθελε να ξεκουραστεί για κάποιο διάστημα. Τελικά μείναμε ικανοποιημένοι από την κατάληξη που είχε η προσπάθειά μας για την απόκτηση προπονητή".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ