ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση του Μίλερ στο Σαν Μαρίνο

Η απάντηση του Μίλερ στο Σαν Μαρίνο

Ο Τόμας Μίλερ απάντησε στο ομολογουμένως εκπληκτικό -μακροσκελές- σχόλιο του υπεύθυνου Τύπου του Σαν Μαρίνο, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Τι ανέφερε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός.

Μια βεντέτα από το πουθενά έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Τόμας Μίλερ και το Σαν Μαρίνο. Όλα ξεκίνησαν από τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έκανε ένα απαξιωτικό σχόλιο για την εθνική ομάδα της χώρας, γ ια να ακολουθήσει μια ομολογουμένως εκπληκτική απάντηση, η οποία έτυχε μεγάλης απήχησης παγκοσμίως. Η αλήθεια είναι πως ο διεθνής άσος της Μπάγερν επέδειξε αλαζονική συμπεριφορά.

Ο ίδιος πάντως δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο και μέσω του λογαριασμού του στο Facebook θέλησε να τοποθετηθεί, αν και η αλήθεια είναι πως δεν είπε κάτι επί της ουσίας και περισσότερο ανέφερε πως δεν θα φοβάται να εκφράζει την γνώμη του στο μέλλον.

"Οι οπαδοί μου μπορούν να σας διαβεβαιώσουν ότι φυσικά θα συνεχίσω και στο μέλλον να μην φοβάμαι να εκφράζω την ειλικρινή άποψή μου ακόμα κι αν αυτή αφορά μη ευχάριστα και δύσκολα ζητήματα", έγραψε χαρακτηριστικά ο Μίλερ και μένει να δούμε αν το Σαν Μαρίνο θα απαντήσει και πάλι.

Πάντως, για τις κάλτσες και τα σανδάλια δεν απάντησε το παραμικρό. Τουλάχιστον γι' αυτό, κάτι θα έπρεπε να πει....

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ