ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ για Ντε Χέα

Η απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ για Ντε Χέα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας σε αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης, για την μη πραγματοποίηση της μεταγραφή του Νταβίντ ντε Χέα, τονίζοντας πως υπάρχει ικανοποίηση και χαρά που ο Ισπανός παραμένει στο ρόστερ της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας σε αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης, για την μη πραγματοποίηση της μεταγραφή του Νταβίντ ντε Χέα, τονίζοντας πως υπάρχει ικανοποίηση και χαρά που ο Ισπανός παραμένει στο ρόστερ της.

Η ανακοίνωση της ManUtd:

*Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήρθε σε επαφή με την Ρεάλ για την πώληση του Νταβίντ. Ο Νταβίντ είναι παίκτης-κλειδί στο ρόστερ μας και ο σύλλογος δεν ήθελε να τον πουλήσει. Καμία πρόταση δεν υπήρχε μέχρι χτες.

*Η Ρεάλ έκανε το μεσημέρι την πρώτη πρόταση για να αγοράσει τον Νταβίντ. Υπήρχε συμφωνία μεταξύ των συλλόγων, η οποία συμπεριλάμβανε και την μετακίνηση του Κέιλορ Νάβας στο "Ολντ Τράφορντ". Η συμφωνία εξαρτιόνταν σε αυτούς τους δύο πλέον.

*Τις τελευταίες ώρες τις διαδικασίας, με τον Νάβας στο προπονητικό της Ρεάλ, η ισπανική ομάδα είχε τον έλεγχο των διαδικασιών με τα έγγραφα των Ντε Χέα, Νάβας και Ρεάλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τον έλεγχο των εγγράφων μόνο που αφορούσαν την ίδια.

*Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε τα έγγραφα και για τους δύο παίκτες στην Ρεάλ στις 20:42 (21:42 ώρα Ισπανίας). Το έγγραφο του Νταβίντ επεστράφη από την Ρεάλ στην Μάντσεστερ χωρίς την σελίδα υπογραφής στις 22:32 (23:32 ώρα Ισπανίας).

*Στις 22:40 (23:40 ώρα Ισπανίας), λίγα λεπτά πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, μεγάλες αλλαγές στα έγγραφα στάλθηκαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλάγές που έθεταν κίνδυνο τις συμφωνίες. *Μόνο στις 22:55 (23:55) είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Ρεάλ τα έγγραφα που απαιτούνταν για να τερματίσει το συμβόλαιο του Νταβίντ.

*Χωρίς να έχουν σταλθεί πίσω τα έγγραφα για τον Κέιλορ Νάβας από την Ρεάλ Μαδρίτης

*Στις 22:55 (23:55 ώρα Ισπανίας), τα έγγραφα της συμφωνίας στάλθηκαν πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέβηκαν στο σύστημα (TSM) και έγιναν αποδεκτά, όλα πριν λήξη η μεταγραφική περίοδος (στην Ισπανία)

*Εκτιμούμε πως οι συμφωνίες δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν διότι:

- Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ανέβασε στο TSM εγκαίρως τα έγγραφα για τον Νταβίντ (όπως έκανε η ManUtd)

- Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ανέβασε τα έγγραφα του Νταβίντ στην ισπανική ομοσπονδία εγκαίρως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το έκανε 28 λεπτά μετά το τέλος της διορίας. Το γεγονός πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε εγκαίρως τα έγγραφα αναγνωρίζεται από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και το υποστήριξε αυτό στις όποιες συζητήσεις με την FIFA. Ο σύλλογος προσέφερε την βοήθειά του, όπως και όλα τα σφραγισμένα έγγραφα στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτή επέλεξε να μην ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενήργησε σωστά και εγκαίρως στις μεταγραφικές διορίες. Ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος ο αγαπημένος της εξέδρας για δύο σερί χρονιές, Νταβίντ ντε Χέα, παραμένει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ