ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κατηγορεί τη Μ. Γιουνάιτεντ για το "ναυάγιο" με Ντε Χέα

Κατηγορεί τη Μ. Γιουνάιτεντ για το "ναυάγιο" με Ντε Χέα

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση όπου δίνει στη δημοσιότητα το χρονοδιάγραμμα των επαφών της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα, ρίχνοντας ευθύνες στον αγγλικό σύλλογο για το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να δηλώσει τον Ισπανό γκολκίπερ.

Την επόμενη ημέρα από το "κάζο" με τη μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα , η Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να ρίξει φως στην πολύκροτη επίθεση, δίνοντας στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το τι έγινε το βράδυ της Δευτέρας λίγο πριν το κλείσιμο των μεταγραφών.

Διαβάστε τα καυστικα ισπανικά πρωτοσέλιδα για την αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης να προλάβει το χρόνο και να αποκτήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Αυτό το έκανε μέσω μίας μακροσκελούς ανακοίνωσης όπου δίνει το χρονοδιάγραμμα των επαφών της με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους "μερένγκες" να ρίχνουν ουσιαστικά την ευθύνη στον αγγλικό σύλλογο για το γεγονός ότι δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Ισπανού κίπερ.

Κατηγορεί τη Μ. Γιουνάιτεντ για το "ναυάγιο" με Ντε Χέα

Μεταξύ άλλων τονίζεται στην ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

➜Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε να αρχίσει διαπραγματεύσεις έβαλε ως όρο στη συμφωνία την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας.

➜Η Ρεάλ έστειλε τα συμβόλαια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 13:39 ώρα Ισπανίας.

➜Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε τα σχόλιά της πάνω στα συμβόλαια οκτώ ώρες αργότερα, στις 21:43 ώρα Ισπανίας με κάποιες μικρές τροποποιήσεις.

➜Η Ρεάλ, έχοντας τις υπογραφές των Ντε Χέα και Νάβας, έστειλε στον αγγλικό σύλλογο τα συμβόλαια στις 23:32 ώρα Ισπανίας, περιμένοντας τα τελικά έγγραφα με τις υπογραφές της Γιουνάιτεντ.

➜Η Μάντσεστερ. Γιουνάιτεντ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους εκπροσώπους του Κέιλορ Νάβας στις 23:53 ώρα Ισπανίας και τότε εστάλησαν τα συμβόλαια στον παίκτη για να τα υπογράψει.

➜Η Γιουνάιτεντ μπήκε στο σύστημα για τις μεταγραφές της FIFA (TMS) για τη μετακίνηση του Νταβίντ Ντε Χέα, κι όχι αυτή του Κέιλορ Νάβας, στις 00:00 ώρα Ισπανίας. Η Ρεάλ έλαβε τα πλήρη έγγραφα στις 00:02 και προσπάθησε να τα περάσει στο σύστημα της FIFA, αλλά αυτό είχε ήδη κλείσει.

➜Στις 00:26 ώρα Ισπανίας το σύστημα της FIFA κάλεσε τη Ρεάλ να συμπληρώσει τα στοιχεία του Ντε Χέα, καθώς η μεταγραφική προθεσμία στην Αγγλία είναι σε ισχύ μέχρι την Τρίτη. Η Ρεάλ αποφάσισε να απευθυνθεί στην ισπανική ποδοσφαιρική επαγγελματική λίγκα παρότι γνώριζε πως η προθεσμία είχε ολοκληρωθεί.

➜ Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε από την πλευρά της ό,τι ήταν δυνατόν για την ολοκλήρωση αυτών των δύο μεταγραφών.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ