ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φίλαθλος έχασε το χέρι του σε αγώνα στα Σκόπια

Φίλαθλος έχασε το χέρι του σε αγώνα στα Σκόπια

Σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σκοπίων ανάμεσα σε Πέλιστερ και Βαρντάρ, έσκασε κροτίδα μέσα σε εξέδρα και υπήρξαν τραυματισμοί. Σκληρές εικόνες με αιμόφυρτο οπαδό (VIDEO).

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ξεκίνησε το πρωτάθλημα στα Σκόπια και με το... καλημέρα υπήρξαν άσχημες εικόνες, που αμαύρωσαν για τα καλά την πρεμιέρα. Στον αγώνα της Πέλιστερ με τη Βαρντάρ σημειώθηκαν άγρια σκηνικά ανάμεσα σε αστυνομία και οπαδούς, με την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεηχο.

Οι δυο ομάδες είναι παραδοσιακά μισητές μεταξύ τους και ο αγώνας είχε φτάσει στο 90ο λεπτό. Η αστυνομία αποφάσισε να επέμβει ανάμεσα στους φίλους της Βαρντάρ και είχε την... φαεινή ιδέα να ρίξει κροτίδα μέσα στο πλήθος.

Ένας οπαδός προσπάθησε να την πιάσει και να την πετάξει, με αποτέλεσμα να σκάσει στο χέρι και να πλημμυρίσει στα αίματα, ενώ υπήρξαν και άλλοι τραυματισμοί.

Για την ιστορία, η Βαρντάρ επικράτησε με 1-0, αλλά μετά το τέλος του ματς ειπώθηκε πως "αυτή η νίκη δε σημαίνει τίποτα, όταν ένας φίλαθλος χάνει το χέρι του".

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ