ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΦΗΜΗ: Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο

ΦΗΜΗ: Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Σύμφωνα με την "Daily Mail" υπάρχει συμφωνία και το καλοκαίρι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την "Daily Mail", η οποία υποστηρίζει πως το καλοκαίρι ο Πορτογάλος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "κόκκινων διαβόλων".

Και ενώ κυριαρχούσε ο αποκλεισμός της Λίβερπουλ από το FA Cup με γκολ στο 121' στην έδρα της Γουέστ Χαμ, ξαφνικά δεν ήταν αυτό το πρώτο θέμα στο νησί.

Μετά τα μεσάνυχτα λοιπόν η "Daily Mail" επικαλέστηκε πληροφορίες από κοντινούς φίλους του Ζοζέ Μουρίνιο, στους οποίους είπε πως η συμφωνία έχει κλείσει και πως από το καλοκαίρι θα είναι προπονητής της ManUtd.

Θυμίζουμε πως απολύθηκε από την Τσέλσι τον περασμένο Δεκέμβρη και είναι κοινό μυστικό πως αυτό που θέλει είναι να διαδεχτεί τον Λουί φαν Χάαλ στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" (ο Ολλανδός έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα φύγει).

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ανακοινώσει πως θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία ο Πεπ Γκουαρδιόλα, έτσι η ManUtd έπρεπε να... απαντήσει και αν τελικά όντως ο Μουρίνιο πάει στο "Ολντ Τράφορντ", τότε θα τους δούμε να κοντράρονται, όπως όταν ήταν σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα.

ΦΗΜΗ: Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ