ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαν Χάαλ: "Η Κέιμπριτζ έπαιξε με καρδιά"

Φαν Χάαλ: "Η Κέιμπριτζ έπαιξε με καρδιά"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ είχε παράπονα από την απόδοση των παικτών στον αγώνα με την Κέιμπριτζ για το Κύπελλο Αγγλίας. Ο Ολλανδός έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλο που αγωνίζεται στην League 2.

H Mάντσεστερ Γ. δεν κατάφερε να κερδίσει την Κέιμπριτζ 0-0 για το Κύπελλο Αγγλίας και οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σε επαναληπτικό αγώνα στο Ολντ Τράφορντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν είχαν καλή απόδοση όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Λουίς Φαν Χάαλ και δεν προσαρμόστηκαν στις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα.

" Κάναμε τα ίδια λάθη όπως εναντίον της Γιέοβιλ και τη ΚΠΡ. Παίξαμε με τον ίδιο τρόπο όπως ο αντίπαλος και ήταν λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών μου. Κρίμα που έπρεπε να περιμένουμε ένα ημίχρονο.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν τόσο καλός και επηρέασε το παιχνίδι μας. Η Κέιμπριτζ έπαιξε καλύτερα απ' ότι παίζει συνήθως. Είναι πιο εύκολο μία ομάδα να αμύνεται παρά να επιτίθεται. Δεν βάλαμε γκολ και πρέπει να συγχαρώ την Κέιμπριτζ που έπαιξε πολύ καλά. Είχε οργάνωση και καρδιά και πάλεψαν μέχρι το τέλος. Είμαστε ακόμα μέσα στο Κύπελλο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ