ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στην Πολωνία ο Βαζέχα

Επιστρέφει στην Πολωνία ο Βαζέχα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστόφ Βαζέχα θα ασχοληθεί από διοικητικό πόστο με τη Ρουχ Χορζόφ και έχει μεταβεί στην Πολωνία για να ρυθμίσει τα διαδικαστικά ζητήματα.

Οι πληροφορίες τον ήθελαν να αναλαμβάνει πόστο στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, όμως φαίνεται πως ο Κριστόφ Βαζέχα θα συνεργαστεί με την Ρουχ Χορζόφ. Για όσους το έχουν ξεχάσει, πρόκειται για την ομάδα που τον ανέδειξε και από την οποία έκανε τη μεταγραφή του στην Αθήνα...

Ο παλαίμαχος Πολωνός βρίσκεται στην Πολωνία και ρυθμίζει τα διαδικαστικά ζητήματα για την παραμονή του στη χώρα, ενώ έχει επαφές με τους διοικούντες για να διευκρινιστούν οι αρμοδιότητες του.

Ο Βαζέχα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του νυν προέδρου, ο οποίος προσπαθεί να συγκροτήσει μία ισχυρή διοίκηση που θα εξυγιάνει τη Ρουχ Χορζόφ από τα οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με τα πολωνικά δημοσιεύματα, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Τριφυλλιού, προορίζεται να αναλάβει αντιπρόεδρος, ωστόσο, άλλες πληροφορίες τον θέλουν να προσλαμβάνεται ως τεχνικός διευθυντής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρουχ Χορζόφ είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Πολωνίας, έχοντας κατακτήσει το τελευταίο πρωτάθλημα της το 1989, με τον Κριστόφ Βαζέχα στο ρόστερ της, λίγο πριν αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ