ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Ρονάλντο!

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Ρονάλντο!
Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο αγόρασε μετοχές ομάδας από τις ΗΠΑ και θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση με σκοπό να την βοηθήσει στους τελικούς (video)

Στις 14 Φεβρουαρίου του 2011 ο σπουδαίος Ρονάλντο ανακοίνωσε συγκινημένος την αποχώρηση του από τους αγωνιστικούς χώρους, αφού διάφορα προβλήματα υγείας δεν τον άφησαν να σταματήσει όπως θα ήθελε.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση για λογαριασμό της άσημης "Fort Lauderdale Strikers"!

Τώρα θα σκεφτεί κάποιος λογικά, γιατί να το κάνει αυτό; Η απάντηση είναι σύνθετη. Του έχει λείψει το ποδόσφαιρο, στη μέση είναι το μάρκετινγκ και φυσικά το κάνει για την... πλάκα του. Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Ρονάλντο ο μέτοχος

Τον Δεκέμβριο του 2014 ο Ρονάλντο απέκτησε ποσοστό μετοχών των "Strikers", δηλώνοντας μάλιστα πως θέλει να εμπλακεί τόσο στη στελέχωση της ομάδας όσο και στο να την κάνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για το πρώτο θα δούμε τι ψάρια πιάνει. Για το δεύτερο ο πιο εύκολος τρόπος ακούει στο όνομα... Ρονάλντο. Μόνο και μόνο η είδηση της επιστροφής του στην ενεργό δράση για λογαριασμό των "Strikers", φτάνει και περισσεύει έτσι ώστε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω στον σύλλογο.

"Η αλήθεια είναι πως τα προηγούμενα χρόνια παράτησα τον εαυτό μου. Φέτος όμως θα δουλέψω σκληρά και θα δηλώσω το όνομα μου στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να είμαι έτοιμος στους τελικούς", δήλωσε ο παλαίμαχος άσος.

Οι Fort Lauderdale Strikers αγωνίζονται σε μία ξεχωριστή λίγκα που δεν έχει άνοδο και υποβιβασμό αλλά στάνταρ ομάδες (αλά NBA).

Ο Ρονάλντο όμως βλέπει μακριά και θέλει σιγά σιγά να μπει (ως ιδιοκτήτης) στα μεγάλα σαλόνια.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ