ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στη δράση ο Σισέ;

Επιστρέφει στη δράση ο Σισέ;

Λίγο καιρό αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Τζιμπρίλ Σισέ σκέφτεται σοβαρά να ξαναγυρίσει στα γήπεδα, όπως αποκαλύπτει η "Equipe". Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλει περισσότερα". Αυτός είναι ο τίτλος σε σημερινό δημοσίευμα της "Equipe" , με το έγκυρο γαλλικό μέσο να υποστηρίζει πως μπορεί ο Γάλλος πρώην διεθνής φορ (41 συμμετοχές - 9 γκολ) να αποχώρησε από την ενεργό δράση πριν από σχεδόν έναν χρόνο αλλά έχει εδώ και λίγο καιρό δεύτερες σκέψεις και να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στα γήπεδα.

O στόχος των 100 γκολ στην Ligue 1 εξακολουθεί να αποτελεί απωθημένο του 34χρονου άσου, ο οποίος σταμάτησε στα 96, και σύμφωνα με το εν λόγω μέσο είναι πιθανό να κάνει την επιστροφή με τη φανέλα της Οσέρ με την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Επιστρέφει στη δράση ο Σισέ;

Αυτή τη στιγμή βέβαια η Οσέρ βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και είναι πολύ δύσκολο να πάρει το εισιτήριο της ανόδου, με την "Equipe" να εκτιμάει ότι στο παιχνίδι της απόκτησής του Σισέ ενδέχεται να μπουν και άλλες ομάδες...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ