ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Στην Κοπεγχάγη ο Πιέρρος Σωτηρίου

APOEL's Pieros Sotiriou, applauds to fans with other teammates after his team's win against Olympiakos during the Europa League Group B soccer match between Olympiakos and APOEL at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Petros Giannakouris)
APOEL's Pieros Sotiriou, applauds to fans with other teammates after his team's win against Olympiakos during the Europa League Group B soccer match between Olympiakos and APOEL at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 24χρονου διεθνούς Κύπριου επιθετικού, Πιέρρου Σωτηρίου, στην Κοπεγχάγη για την οποία σας είχε ενημερώσει πρώτο το Sport24.gr.

Από τις 11 Απρίλη σας είχε ενημερώσει πρώτο το Sport24.gr για την επικείμενη συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με την Κοπεγχάγη, όσον αφορά τη μετακίνηση του διεθνούς Κύπριου επιθετικού από την ομάδα της Λευκωσίας σε αυτή της Δανίας.

Την Τρίτη 25 Απρίλη, το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, τον οποίον κι ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους. Ο Πιέρρος Σωτηρίου απασχόλησε αρκετά το μεταγραφικό ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων στο παρελθόν.

Ειδικά του ΠΑΟΚ με τον Λούμπος Μίχελ να ταξιδεύει στην Κύπρο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να συζητήσει με τους διοικούντες την ομάδα της Λευκωσίας. Παράλληλα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε εκφράσει κι ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Δανίας, η μεταγραφή έκλεισε περίπου στα 2.000.000 ευρώ.

Επίσημο: Στην Κοπεγχάγη ο Πιέρρος Σωτηρίου

Ο Πιέρρος Σωτηρίου στο γήπεδο της νέας του ομάδας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την FC Copenhagen για τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Πιέρου Σωτηρίου στην ομάδα της Δανίας. Η μετεγγραφή θα έχει ισχύ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Πιέρο Σωτηρίου που στην 4χρονη παρουσία του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ στάθηκε αντάξιος της επένδυσης προς το ταλέντο του και μέσα από τις αγωνιστικές ευκαιρίες που είχε, ειδικά την τελευταία διετία, συνείσφερε με τον άψογο επαγγελματισμό και την σωστή του συμπεριφορά στις αγωνιστικές επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνέχεια της καριέρας του και αναμένουμε να τον αποχαιρετίσουμε ως πρωταθλητή και κυπελλούχο".

Απ' την πλευρά του, ο Σωτηρίου δήλωσε στο επίσημο σάιτ της Κοπεγχάγης: Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της μεταγραφής μου στην ομάδα της Κοπεγχάγης, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιας μου πρώτα απ' όλα την ομάδα μου, τον πρόεδρο, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για όλα όσα μαζί πετύχαμε και μου έδωσαν την ευκαιρία να επιτύχω ένα μεγάλο μου όνειρο.

Επίσης τον μάνατζερ μου Νικόλα Ραφαήλ για τη διαρκή στήριξη σε μένα και την οικογένεια μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την άψογη ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, τις ακαδημίες Ευθυμιάδη και Nuevo Campo για τις ποδοσφαιρικές βάσεις και τις ευκαιρίες που μου έδωσαν. Τέλος, ευχαριστώ τον τεράστιο κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τη στήριξη και την αγάπη που ένιωσα αυτή τα χρόνια, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ολοκληρωθεί η χρονιά με την απόλυτη επίτευξη των στόχων μας".

Photo Credits: AP Photo/Petros Giannakouris

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ